La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SANTA ANA ANA BOLUFER BISQUERT.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SANTA ANA ANA BOLUFER BISQUERT."— Transcripción de la presentación:

1 SANTA ANA ANA BOLUFER BISQUERT

2 SANTA ANA Ana, la mare de la Verge Maria, va nàixer a Belén, a la tribu de Judà. Son pare es deia Matan i era de la família sacerdotal de Aarón i de la tribu de Leví. Sa mare es deia Maria, de la tribu de Judà. Matan i Maria van tindre tres filles: Maria, que es va casar amb Cleofás i va ser mare de Santiago el Menor i de San Judas Tadeo; la segona germana es va cridar Sobé i va ser mare de Santa Isabel; la tercera filla de Matan i Maria va ser Ana, la mare de la santíssima Verge.

3 SAN JOAQUÍN I SANTA ANA San Joaquín i santa Ana, van ser els pares de Maria, la Verge. San Joaquín era tot un exemple de rectitud, modèstia i pietat i va buscar per dona, la doncella més virtuosa i més cabal de tota la nació. Joaquín i Ana van viure molts anys casats sense tindre descendència. Els esposos van prometre que, si el Senyor es dignava a concedir-los algun fruit del seu matrimoni, el consagrarien al sant servei del temple. Va nàixer la Verge i es van traslladar a Jerusalem per estar prop de la seua filla.

4 Joaquín va viure encara alguns anys més, i s’assegura que va entregar el seu esperit als huitanta anys d’edat en braços de la seua esposa i de la santíssima Verge. Ana va passar els anys que li quedaren de vida consagrada a l’oració. Va morir als setanta-nou anys i va ser soterrada junt amb el seu home. L’esglèsia anomena “dolç somni” a la mort de Santa Ana per a donar a entendre la tranquil·litat amb què va expirar.

5 Santa Ana es representa com una dona d’edat madura, vestida amb mant
Santa Ana es representa com una dona d’edat madura, vestida amb mant. Pot portar un lliri com atribut. Generalment apareix amb la Verge, de xiqueta, moltes vegades mostrant-li un llibre amb el que l’ensenyava a llegir.

6 DIES DE CELEBRACIÓ DE SANTA ANA
-Un dels dies en que celebrem santa Ana, és el 26 de juliol, junt amb sant Joaquín. -Un altre dia és el 7 de juny, que celebrem santa Anna de sant Bertomeu. -També és celebra el 9 de juny, santa Anna-Maria.


Descargar ppt "SANTA ANA ANA BOLUFER BISQUERT."

Presentaciones similares


Anuncios Google