La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Diseny del power point: Violant Estreder

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Diseny del power point: Violant Estreder"— Transcripción de la presentación:

1 Diseny del power point: Violant Estreder
UNITS PEL VOLUNTARIAT I LA LLENGUA Setmana Cultural Psicologia UNITS PEL VOLUNTARIAT I LA LLENGUA Dr. Marc Ant. Adell Diseny del power point: Violant Estreder

2 UNITS PEL VOLUNTARIAT I LA LLENGUA
En un món globalitzat com el nostre i en un context social, polític i cultural, que fa seguidisme d’aquella tendència uniformitzadora, apareix com un respir i assossec el programa Units pel voluntariat i la llengua...

3 QUÈ ÉS UNITS? Un programa de l’AIV –Associació Internacional del Voluntariat- amb la vocació d’unir esforços, a favor del voluntariat i de la llengua que compartim, mitjançant: -el treball en equip i solidari, -la facilitació d’intercanvis d’experiències i -amb projecció europea. (AVUI)

4 QUÈ FA L’AIV? Promou l’esperit de donar-se gratuïtament a les persones i col·lectius més desafavorits. -Se sustenta en la pràctica dels valors ètics. -Es declara apolítica i aconfessional. -El seu àmbit d’actuació no té fronteres. -A la recerca d’una societat més humanitzada. (AVUI)

5 OBJECTIUS DEL PROGRAMA UNITS (I)
Aprendre dels altres, intercanviant informació i coneixements. Interpel·lar a totes les instàncies cíviques i polítiques, a tots els col·lectius i persones sensibilitzades i democràtiques, en favor dels que més ho necessiten. Obrir Europa a les associacions de voluntariat. Participar conjuntament en programes comunitaris.

6 OBJECTIUS DEL PROGRAMA UNITS (II)
Organitzar sessions formatives del voluntariat, envers els objectius del programa. Fer estudis i recerques sobre temes d’actualitat, en relació al voluntariat. Exigir a les institucions coherència i compromís cap a la ciutadania. Remarcar el valor integrador de la llengua comuna. Plataforma per la llengua

7 QUI EN POT FORMAR PART? Són convidats a integrar-se tot tipus de persones –grans, joves, estudiants...- I de col·lectius –escoles, grups, associacions...- de voluntaris. Disposats a prestar un servei desinteressat. Amb especial sensibilitat per la nostra llengua. Per afavorir la integració respectuosa dels nouvinguts. (AVUI)

8 La Societat Valenciana de Psicologia –membre fundador
QUINS SÓN ELS MEMBRES ACTUALS? (I) La Societat Valenciana de Psicologia –membre fundador Objectius: a) La vertebració i el progrés de la ciència psicològica. b) El foment d’un missatge integrador i positiu de la Psicologia. c) L’afavoriment del benestar psicològic de la societat. d) L’arrelament al territori i a la nostra llengua.

9 QUINS SÓN ELS MEMBRES ACTUALS? (II)
-ACAT: Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura. València. -ADIDE: Associació d’Inspectors d’Educació del País Valencià. -APROJUV: Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València. -ASSOCIACIÓ JOSEP CLIMENT de Castelló. -COL·LECTIU RESOLDRE. País Valencià. -CORDAIPOAL. València.

10 QUINS SÓN ELS MEMBRES ACTUALS? (III)
ESCOLA VALENCIANA, FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS PER LA LLENGUA. País Valencià. GRUP MAR DE COMUNITATS CRISTIANES POPULARS (CCPs). València. MESTRES D’ESCOLES D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA-C.P. “Rafael Altamira”.València. MOVIMENT COOPERATIU DE L’ESCOLA POPULAR. València. VOLUNTARIAT LINGÜÍSTIC-UVEG.

11 DRETS I DEURES DELS ADHERITS
Rebre informació. Intervenir en les decisions. Participar en les iniciatives i projectes. Informar de les pròpies activitats. Implicar-se en les actuacions del programa i difondre-les. Acomplir els compromisos contrets. I recercar finançament per portar-los endavant.

12 Tu –vosaltres- pots –podeu- si vols –voleu-.
ANIMEU-VOS-EN! Tots som convidats. Ara és el moment. Tu –vosaltres- pots –podeu- si vols –voleu-. Necessitem nova saba per renovar-nos. El món pot ser millor amb la nostra participació. A què esperem, doncs? Ànim!


Descargar ppt "Diseny del power point: Violant Estreder"

Presentaciones similares


Anuncios Google