La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Valors/virtuts per a créixer com a persones.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Valors/virtuts per a créixer com a persones."— Transcripción de la presentación:

1 Valors/virtuts per a créixer com a persones.

2 MISERICORDIOSOS AMB EL ALTRES.
La misericòrdia es pot du a terme de forma tant espiritual com corporal.

3 Obres de misericòrdia espirituals.
Ensenyar el qui no sap Donar bon consell a qui el necessita Corregir el qui s'equivoca Perdonar les injúries Consolar els afligits Tolerar els defectes del proïsme Orar pels vius i els difunts.

4 Obres de misericòrdia corporals.
Donar menjar al famolenc Donar beure al sedegós Vestir els despullats Visitar els malalts Assistir els presos Donar posada als pelegrins Sepultar els morts.

5 Solidaritat. La solidaritat es una cosa que tindríem que tenir present totes les persones a la nostra vida des d’ajudar a una persona desconeguda amb una barra de pa, un brik de llet, cereals ... Fins i tot una persona de la nostra família a poder acabar el mes amb bona salut.

6 Estima i viu ambla família.
Estimar es una de les coses mes boniques de la vida així que si no ho fas fer-ho i aprofita perquè la família es el millor que hi ha així que estima'ls i valora'ls! L’amor és pacient, és bondadós; l’amor no té enveja, no és altiu ni orgullós, no és groller ni interessat, no s’irrita ni es venja; no s’alegra de fer el mal, sinó que troba el goig en la veritat. Tot ho excusa, tot ho creu, tot ho espera, tot ho suporta (1Co 13,4-5)

7 Servir a les persones. El servir a les persones es un acte molt molt important per a tu mateix i també per a les persones del teu voltant.

8 Esforçant-se i donant el millor d’un mateix
Si una persona dona el millor d’ell mateix se’n oblida del seus errors.

9 Honestedat. Ser honestos es molt important per a que la gent pugui veure realment com som. No diguis mai d’aquesta aigua no en beuré per tèrbola que sigui.

10 Els bons amics. Un bon amic es aquell amic que et sap perdonar, que ajuda en els mals i bons moments... Un amic es aquell que està amb tu passi el que passi... Un amic és aquell que intenta aixecar-te quan has caigut però si no pot s'ajup per escoltar-te.

11 MARC SANCHO FORNÉ Col·legi Sagrada Família Plaça Carles III, 9. Sant Carles de la Ràpita Data de naixement: Grup A ESO


Descargar ppt "Valors/virtuts per a créixer com a persones."

Presentaciones similares


Anuncios Google