La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Joakim,Lucas,Adrian,Arnau.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Joakim,Lucas,Adrian,Arnau."— Transcripción de la presentación:

1 Joakim,Lucas,Adrian,Arnau.
La Terra

2 Índex Què és la terra? Parts de la terra Els moviments de la Terra:
Rotació Translació Contaminació atmosfèrica Bibliografía

3 Què és la Terra La Terra és un planeta que gira amb uns altres planetes en una al rotllana al voltant sol. Habitada per humans i animals. La Terra tenen un quantitat de 80% de agua

4 Dades sobre la Terra Dades sobre la Terra Ordre
Tamany: radi equatorial 6.378 km. Distància mitjana al Sol km. 3er. Dia: període de rotació sobre l'eix 23,93 hores 5è. Any: òrbita al voltant del Sol 365,256 dies Temperatura superficial mitjana 15 º C 7è. Gravetat superficial a l'equador 9,78 m/s2

5

6 Parts de la Terra Hi ha 6 parts a la terra que son el Nucli interior, Nucli exterior, mantell inferior ,el lloc de transició, Mantell superior escorça.

7 ROTACIÓ DE LA TERRA-VIDEO

8 La translació de la terra.
La translació de la Terra és un moviment de translació de la Terra al voltant del Sol. La Terra està massa lluny del Sol com per a caure-hi a dins, però massa a prop com per a escapar-se de la seva acció gravitatòria. Es manté, doncs, en un punt d'equilibri segons les masses d'ambdós cossos, a més dels dels altres cossos celestes propers que hi puguin afectar. La celeritat d'aquest moviment és constant, d'uns 29,5 km/s, però en canvi es produeix una acceleració angular que és la que produeix que la translació no sigui rectilínia. La forma de la trajectòria és la d'una el·lipse.

9 La contaminació atmosfèrica
La meitat del total de la contaminació d’origen humà prové del transport (avions i automòbils). Una altra font important són les emissions de les indústries, les centrals tèrmiques (que cremen carbó, petroli i gas natural) i les calefaccions domèstiques i industrials.

10 Gràcies per la seva atenció

11 Joakim,lucas,adri,arnY

12 Bibliografía

13 bibliografía

14 curiositats Com es va formar la terra,perque hi ha planetas mes grans que la terra,perque la terra es rodona,cuanta quantitat d’aigua hi ha en la terra,cuanta quantitat de terra hi ha,cuantas persones viuen a la terra.


Descargar ppt "Joakim,Lucas,Adrian,Arnau."

Presentaciones similares


Anuncios Google