La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL SISTEMA SOLAR ELS PLANETES.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL SISTEMA SOLAR ELS PLANETES."— Transcripción de la presentación:

1 EL SISTEMA SOLAR ELS PLANETES

2 ELS PLANETES Cada òrbita es l’any dels planetes. Cadascun triga un temps diferents a completar-la. Com més lluny més temps. Giren gairebé en el mateix pla excepte Plutó, que té l’òrbita més inclinada i allargada. Els planetes tenen forma gairebé esfèrica,com una pilota una mica aplanada pels pols. Els materials més compacte són al nucli. Mercuri,Venus,la Terra,Mart i Plutó són planetes terrestres,es a dir petites i rocossos, amb densitat alta.

3 El sistema solar ELS SATÈL·LITS

4 ELS SATÈL·LITS Hi ha planetes que tenen més d’un satèl·lit.
Per exemple Mart té 2 satèl·lits,i Saturn en té 17. La Terra només en té 1:La Lluna. Un satèl·lit és un cos celest que gira, normalment, al voltant d’un planeta. Per extensió anomenem llunes als satèl·lits dels altres planetes. 67satèl·lits en té Júpiter satèl·lits Neptú 4 satèl·lits Saturn 27 satèl·lits Urà

5 EL SISTEMA SOLAR ELS COMETES

6 ELS COMETES Un cometa (dita també estel amb cua )
És un cos celest sòlid semblant als asteroides però Amb diferents composició. El seu nom prové del llatí Cometa i aquest del grec cometes”cabellera”. Els astrònoms han trobat que els cometes provenen principalment de dos llocs: el cinturo de Kupiper, mes enllaç de l’orbita del planeta Plutó I el núvol , situat encara mes lluny, a la meitat de distancia entre la Terra i Alfa centari (l’estrella mes propera al sol).

7

8 Asteroides El sistema solar

9 Els asteroides Cada any cauen Asteroides a la Terra.
La majoria són molts petits com una pedra i acaben desintegrant-se a l’atmosfera. Però de tant en tant es pot produir un impacte amb un asteroide de dimensions fins i tot d’alguns d’un quilòmetre de longitud.

10 EL SiSTEMA SOLAR LA TERRA

11 La terra El nostre planeta és l’únic planeta habitat. Perquè la vida sigui necessita: La llum del sol, la capa de gasosa anomenada l’atmosfera i aigua. La terra només té un asteroide conegut com la lluna

12 El Sistema Solar: - Maria Llaberia Voltas. - Núria Roigé Vilalta
El Sistema Solar: - Maria Llaberia Voltas. - Núria Roigé Vilalta. - Nadia Montero Nisa. - Laia Lozano Durán. -Álvaro Moscoso Xifré.


Descargar ppt "EL SISTEMA SOLAR ELS PLANETES."

Presentaciones similares


Anuncios Google