OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
Advertisements

HOJA DE INSCRIPCIÓN. FULL D’INSCRIPCIÓ Universitat i Societat. Requena
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
Casal d’estiu 2016 Aquest estiu una màquina màgica ens permetrà convertir-nos en diferents personatges, com ara trapezistes, aviadors, bombers, científics,
PROGRAMA D’ACTIVITATS D’ESTIU 2015
Podeu posar una foto del vostre centre
J de O V A E Q D U R I M N.
Música d’ Advent A. Pärt Déu és amb nosaltres QUARTA SETMANA D’ADVENT.
SETMANA SANTA A eL COLLELL TEMPORADA 2015/16
SETMANA SANTA AL COLLELL TEMPORADA 2016/17
SOM DE PRIMERA! CAMPANYA DE SOCIS
La Terra.
Reunió explicativa famílies
ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PUIG-REIG
REUNIÓ INFORMATIVA.
Concurs literari i d’instagram 2018
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
ACTIVITATS AQUÀTIQUES
EXTRALECTIVES Educació Infantil: P3 Curs
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
La Fórmula de l’estiu ...una investigació de la Dra. Led.
ST. Louis High School, Dublín (Irlanda)
PRESENTACIÓ TUTORA NORMES BÀSIQUES DE L’AULA FUNCIONAMENT DE L’AULA HORARI DEL GRUP EQUIP DOCENT HORARI D’ATENCIÓ A PARES EIXIDES EXTRAESCOLARS BLOG DEL.
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
CAMPUS OLIMPIA 2017.
UVic i Rosa Sensat Maig de 2013
DIADA DE La pau i la no violència.
DONOSTI CUP 2016.
Descobrint un tresor amagat
PRE CAMPUS 2017.
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
NOVETATS TAC Claustre de gener 2015
Taula d´horaris i preus Curs è i 6è
REUNIÓ PARES I MARES CURS
CAMPUS OLIMPIA 2016.
CAMPUS OLIMPIA 2016.
Taula d´horaris i preus Curs n
1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.
-FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA DIMECRES 9 -FIGURA SEGONA SETMANA: JOSEP I MARIA SOMRIU, JA QUEDA POC PER CELEBRAR EL NAIXEMENT DE NEN JESÚS.
HOJA DE INSCRIPCIÓN. FULL D’INSCRIPCIÓ Universitat i Societat. Requena
LABANDÀRIA.
XIII a Setmana de la solidaritat
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
Núm. FULL DE PREINSCRIPCIÓ. HOJA DE PREINSCRIPCIÓN Universitat i Societat. Quart de Poblet Cognoms Apellidos Nom Nombre NIF Adreça Domicilio Localitat.
L’ajuntament es ficarà en contacte en els alumnes acceptats.
FULL D’INSCRIPCIÓ. HOJA DE INSCRIPCIÓN Universitat i Societat. Paterna
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
Xerrada sobre morositat a les Escoles Concertades
Interacció escola - entorn.
INSCRIPCIÓ PER A LA REALITZACIÓ DELS MÒDULS DE PATOLOGIA MÈDICA I : Del 8 al 14 de gener 2013 AVÍS Els alumnes que matriculeu Patologia Mèdica I aquest.
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA.
ELS PRIMERS DIES A P3.
Taula d´horaris i preus Curs r
EXTRALECTIVES Educació Infantil: P3 Curs
Taula d´horaris i preus Curs n
L’ajuntament es ficarà en contacte en els alumnes acceptats.
CASAL D’ESTIU 2015 Reunió informativa.
Taula d´horaris i preus Curs r
Taula d´horaris i preus Curs r
Taula d´horaris i preus Curs t
Llengua catalana i literatura
Taula d´horaris i preus Curs è i 6è
CASAL D’ESTIU IL·LUSIONS 2016
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
REUNIÓ PARES I MARES CURS
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS COLORS 2019/2020
Animem a totes les persones de la Facultat de Física a participar!
Butlleta d’inscripció VIII Cros Comarcal
Transcripción de la presentación:

OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local 4B Edats: De 3 a 11 anys. Preu: Des de 54€ a la setmana. Inscripció: Del 2 de maig al 21 de juny al nostre centre. https://owl.cat/

Per aquestes vacances d’estiu Presenta: “SUMMER ENGLISH SCHOOL” és per a nens i nenes des de 3 a 11 anys, a les instal·lacions de l’escola. Podeu inscriure els vostres fills/es per a tots els dies o bé per les setmanes que desitgeu. Totes les activitats giraran al voltant d’un tema central: “OWL Boy scouts summer ‘19 !! “ Aquest any els nens i nenes del casal es convertiran en “Boy Scouts”. Amb això pretenem tractar aspectes molt positius com són la diversió, els jocs, l’amistat, la tolerància, contacte amb la natura, etc. Totes les activitats seran en Anglès.

Summer English School de 9h a 13h. Tarifes: Summer English School de 9h a 13h. Preu (5 setmanes) 270,00 € (4 setmanes) 224,00 € (3 setmanes) 174,00 € (2 setmanes) 120,00 € (1setmana) 65,00 € Servei de menjador Preu de 13h a 16:30h 20€ (cada setmana ) Si no hi ha el mínim d’usuaris en totes les setmanes, aquesta activitat i el servei de menjador no es podrà fer. (mínim 5 alumnes per setmana) Informació i inscripció: La inscripció es farà del 2 de maig al 21 de juny, de 17:00 a 19:00 a la nostra escola. Al fer la inscripció s’haurà de lliurar el full d’inscripció i fer el pagament per setmanes escollides. Descomptes: Tots els actuals alumnes del centre tindran un 5% de descompte. Els germans tindran un 5% de descompte que no serà acumulable si ja son alumnes del centre. Servei menjador: Cada alumne es portarà la seva pròpia carmañola o podrá contractar el servei de càtering amb un cost adicional.

Full d’inscripció Nom alumne/a …………………………………………………………………………………………………. Cognoms …………………………………………………………………..……………………………………… Adreça …………….……………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………….…………………………………………………… Telf. ……………………………………………. Data de naixement …………………………………….…………………………………………………… Marca amb una X les setmanes que assistirà Servei Menjador 1ª Setmana (25/06 – 28/06) 2º Setmana (01/07 – 05/07) 3º Setmana (08/07 - 12/07) 4º Setmana (15/07 – 19/07) 5ª Setmana (22/07 – 26/07) Nom i cognoms del pare, mare o tutor …………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………….……………..…………………………………….. Correu electrònic ……………………………………………………………………………………….. DNI …………………………………………………………………………………………………………….. Autoritzo el meu fill/a a participar en totes les activitats del SUMMER ENGLISH SCHOOL 2018 Observacions i dades d’interés (al.lèrgies, enfermetats, discapacitats …) …………………………………………………………………………………………………………………….. Signatura del pare o mare, tutor o tutora.