La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DONOSTI CUP 2016.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DONOSTI CUP 2016."— Transcripción de la presentación:

1 DONOSTI CUP 2016

2 INFORMACIÓ GENERAL Qui? Des de benjamins de 2n any fins a juvenils. Què? Viatge de final de temporada a San Sebastian. Quan? Del 3 al 9 de Juliol. Sortida: 3 de juliol a les 8h del Municipal Josep Raich. Arribada: 9 de juliol a la Plaça de la Llibertat.

3 SANT SEBASTIÀ

4 DONOSTI CUP Camps de gespa natural i artificial.
Arbitres nacionals i internacionals. Mínim 4 partits per equip. Fase final i fase de consolació. Assistència sanitària a tots els camps. Cerimònia d'inauguració a l’estadi d’Anoeta. Convivència diària amb jugadors dels 5 continents. Festa de clausura pels jugadors. Dinamitzador de relacions socials entre jugadors del mateix club i jugadors de diferents clubs.

5 INFORMACIÓ GENERAL Dia 3 de juliol
Sortida a les 8h del Municipal Josep Raich. Arribada a Sant Sebastià a les 16h. Benvinguda, entrega d’acreditacions i instal·lació. Dia 4 de juliol 1ª jornada de la fase de grups. Cerimònia d’inauguració a l’estadi d’Anoeta. Dia 5 de juliol 2ª jornada de la fase de grups. Dia 6 de juliol 3ª jornada de la fase de grups. Dia 7 de juliol Partits de la fase final i de consolació. Dia 8 de juliol Festa Donosti Cup al Kursaal. Dia 9 de juliol Despedida. Sortida de San Sebastian a les 10h. Arribada a la Plaça de la Llibertat a les 18h.

6 CLAUSULA DE CANCEL·LACIÓ < 42 JUGADORS (18 Març)
PREU PREU: 420 € 1r pagament de 200 € des del 7 de març al 18 de març a les oficines del Club en horari oficial. 2n pagament de 220 € abans del 6 de maig a les oficines del Club em horari oficial. PREU SOCI: 400 € 1r pagament de 200 € des del 7 de març al 18 de març a les oficines del Club en horari oficial. 2n pagament de 200 € abans del 6 de maig a les oficines en horari oficial. TAMBÉ ES POT FER L’INGRÉS PER TRANSFERÈNCIA AL NÚMERO DE COMPTE DE LA CAIXA: ES CLAUSULA DE CANCEL·LACIÓ < 42 JUGADORS (18 Març) El Club posa a disposició dels jugadors una loteria amb un valor de 100 € /jugador que estarà disponible a partir de l’1 d’abril.

7 INFORMACIÓ AL MOMENT @molinscf facebook.com/molinsderei.cf

8 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!!
Per a més informació: Oficines del Club de dilluns, dimecres i dijous de 18:00 a 20:00 Reunió informativa a finals de juny.


Descargar ppt "DONOSTI CUP 2016."

Presentaciones similares


Anuncios Google