La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

INSCRIPCIÓ PER A LA REALITZACIÓ DELS MÒDULS DE PATOLOGIA MÈDICA I : Del 8 al 14 de gener 2013 AVÍS Els alumnes que matriculeu Patologia Mèdica I aquest.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "INSCRIPCIÓ PER A LA REALITZACIÓ DELS MÒDULS DE PATOLOGIA MÈDICA I : Del 8 al 14 de gener 2013 AVÍS Els alumnes que matriculeu Patologia Mèdica I aquest."— Transcripción de la presentación:

1 INSCRIPCIÓ PER A LA REALITZACIÓ DELS MÒDULS DE PATOLOGIA MÈDICA I : Del 8 al 14 de gener 2013
AVÍS Els alumnes que matriculeu Patologia Mèdica I aquest curs haureu d’apuntar-vos als mòduls corresponents a la Gestió Acadèmica del 8 al 14 de gener 2013 per ordre rigorós de dia i hora. A partir de dilluns 26 de novembre 2012 podreu consultar al taulell de Mòduls i al Veterinària Virtual un llistat amb nom i cognom i l’hora que s’hi us ha assignat per passar per la Gestió Acadèmica (segons sorteig de la sessió informativa de mòduls del dia 8 de maig 2012: inici inscripció grup 6 de la A a la Z). Podreu recollir el full d’inscripció a mòduls a la consergeria a partir del 12 de desembre. Si no podeu venir personalment a fer la inscripció haureu d’omplir l’autorització que figura al revers del full d’inscripció i dur fotocòpia del DNI de la persona que autoritza.


Descargar ppt "INSCRIPCIÓ PER A LA REALITZACIÓ DELS MÒDULS DE PATOLOGIA MÈDICA I : Del 8 al 14 de gener 2013 AVÍS Els alumnes que matriculeu Patologia Mèdica I aquest."

Presentaciones similares


Anuncios Google