HABITATGES BUITS.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Seminari d’actualització jurídica CSITAL de Lleida
Advertisements

Servei de Contractacions i Subministraments
Unitat 5: Expressions algebraiques
Sabadell, 4 de novembre de 2014
ESTUDI DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE DE CALDES DE MONTBUI
Oficina Tècnica de la Transparència i LOPD Diputació de Lleida
Avantatges competitives
IMPLANTACIÓ DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ A LA CIUTAT DE LLEIDA Anàlisi estadística - desembre 2000 IMPLANTACIÓ DE LES TIC A LA CIUTAT.
POSADA EN MARXA SUPLEMENT EUROPEU AL TÍTOL
Mòdul d’Admissió i vacants
Curs Seguiment documental i justificació econòmica en matèria de subvencions Barcelona 25, 27 de juny i 2 de juliol 2013 Aurora Baena Ruiz.
CRAI: Unitat de Procés Tècnic
Pla de prevenció i de lluita contra el frau fiscal
AJUNTAMENTS I SEGUIMENT DE L'ACTIVITAT COMERCIAL
Desenvolupament de la sessió:
Sostenibilitat Xavier Nicolau i Tarrats Cap de l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada de Barcelona SEVESO III: REFORMA DE LA DIRECTIVA D’ACCIDENTS.
L’eina de tramitació electrònica pels ens locals
Novetats en l’accés a la universitat
La teva contribució 1.
Consultoria Cultura 2018 Febrer 2018 Wifi: 1.
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població:
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès
Circuit de gestió dels expedients del PROGRAMA DE CRÈDIT LOCAL 2018
Taula sectorial d’Habitatge Avaluació i línies de treball
Àrea d’Afers Acadèmics
DETECCIÓ, ANÀLISI I MEDIACIÓ D’HABITATGE BUIT AL CENTRE URBÀ D'ARENYS DE MUNT Resultats del treball de camp SETEMBRE DE 2016 Ajuntament d’Arenys de Munt.
Ordenança de soroll de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la Sostenibilitat Control de soroll dels vehicles de motor Montesquiu, 27 de novembre 2008 Maria.
MEMÒRIA DELS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ. ANY 2012
NOVA ORDENANÇA DE CIVISME I CONVIVÈNCIA CIUTADANA.
Autoritzacions inicials de treball a les persones estrangeres
Circuit de gestió dels expedients de CAIXA DE CRÈDIT 2018
Ajuts individuals de menjador Curs
Circuit de gestió dels expedients de CAIXA DE CRÈDIT 2017
COM FER FRONT A LA MANCA D’HABITATGE SOCIAL
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població:
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès
Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions.
CONVOCATÒRIA DELS AJUTS DE TRANSPORT, DESPLAÇAMENT I MENJADORS ESCOLARS CURS
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
2ª REUNIÓ 2017 CONSELL D’ENTITATS
Pressupost municipal 2017 Liquidació Figueres, març de 2018.
2014 Seu electrònica.
La regulació a la normativa urbanística
PROTOCOL MARC PER UNA INTERVENCIÓ COORDINADA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA Capítol 8: Sobre la protecció de dades personals ens els circuits territorials.
LIDERATGE D’EQUIPS INSCRIPCIÓ Inici: 04/07/2018 Fi: 18/07/2018 Horari:
La regulació a la normativa urbanística
Com preparar una unitat per a l’avaluació
Nou reglament del Programa RENOVA
Obligacions fiscals de l'empresa: declaració censal, IAE i IVA
Pere Antoni Mas Cladera
Badalona, 1 de desembre de 2005
CURS HABITATGE I TREBALL SOCIAL
Transició en els models d’habitatge. Entre el públic i el privat
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
Serveis de Consultoria
Butlletí Comarcal de Subvencions
Circuit de gestió dels expedients del PROGRAMA DE CRÈDIT LOCAL 2019
Criminal compliance i empreses industrials
Taula sectorial d’Habitatge Avaluació i línies de treball
Dret processal Administratiu
PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
Concurs homologació equipament audiovisual
INFRACCIÓ ADMINISTRATIVA Llei 1/92 art. 25
Pla de convivència Marc legal:
SI SI SI SI Full 2 1A. Informació / coordinació amb les Institucions
Procés participatiu per l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès _Gener de 2011_.
Campanya Renda Àgil 2017 T’ajudem a fer la declaració
EPJ 2010/2011 Postgrau Tarda Administratiu
Pla de prevenció i de lluita contra el frau fiscal
Transcripción de la presentación:

HABITATGES BUITS

SITUACIÓ ANÒMALA DE DESOCUPACIÓ DESOCUPACIÓ PERMANENT INJUSTIFICADA DURANT 2 ANYS (MÍNIM) (Art. 3,d) Llei 18/2007).

SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ SANCIONABLE DESOCUPACIÓ PERMANENT INJUSTIFICADA DURANT 2 ANYS (MÍNIM) (Art. 3,d) + SUBVENCIONS REFÚS DE MESURES DE FOMENT (Art. 42) PRÈVIAMENT OFERTES EX. OBRES MASOVERIA CESSIÓ INCENT. FISCAL

SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ SANCIONABLE ANÒMALA DESOCUPACIÓ PERMANENT INJUSTIFICADA DURANT 2 ANYS (MÍNIM) (Art. 3,d) + REFÚS DE MESURES DE FOMENT PRÈVIAMENT OFERTES DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA SANCIÓ

DETECCIÓ DE LES SITUACIONS DE DESOCUPACIÓ INSPECCIÓ COMPROVACIÓ DE DADES DE PADRÓ D’HABITANTS INFORMACIÓ COMPANYIES SUBMINISTRADORES INFORMACIÓ PROCESSOS EXECUCIÓ HIPOTECÀRIA ALTRES DE CONSTATACIÓ OBJECTIVA

INSPECCIÓ HABILITACIÓ: Qualsevol personal tècnic al servei de les administracions públiques que tinguin encomanada la gestió (art 108 Llei 18/2007). Possibilitat d’encomana de la inspecció a entitats privades degudament habilitades (art 91 i 92 Llei 26/10).

INFORMACIÓ COMPANYIES SUBMINISTRADORES Obligatòrietat de complir el requeriment d’informació (art.41.6 Llei 18/2007). La obstrucció o la no facilitació de la informació sol·licitada està tipificada com a infracció greu (Art. 124, f) Llei 18/2007).

INFORMACIÓ EN PROCESSOS D’EXECUCIÓ HIPOTECÀRIA Consulta en el Registre de la Propietat per obtenir les dades del procediment d’execució hipotecària. Sol·licitud d’Informació a l’òrgan jurisdiccional de les dades del canvi de possessió, acreditant tenir interès legítim (Art. 232 LOPJ). Possibilitat de subscripció d’un Conveni de col·laboració amb el TSJC per notificar sempre als Ajuntaments els canvis de possessió en els procediments hipotecaris d’habitatges ubicats dins del seu terme municipal.

ACTUACIÓ ADMINISTRATIVA EN CASOS D’HABITATGES AMB MENYS DE 2 ANYS DE DESOCUPACIÓ Comunicació al propietari de la detecció de desocupació NO permanent que ha d’incloure: l’Oferiment de les mesures de Foment més adients. L’advertiment que si la situació es manté durant el termini que resti per complir 2 anys de desocupació el fet serà sancionable.

ACTUACIÓ ADMINISTRATIVA EN CASOS D’HABITATGES AMB MENYS DE 2 ANYS DE DESOCUPACIÓ COMUNICACIÓ PRÈVIA OCUPACIÓ EFECTIVA DESOCUPACIÓ FINS COMPLETAR 2 ANYS FI D’ACTUACIONS DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA SANCIONADOR

INCOACIÓ D’EXPEDIENT DE DECLARACIÓ ANÒMALA TRANSCORREGUTS 2 ANYS DE DESOCUPACIÓ DESPRÉS DE L’OFERIMENT PREVI DE MESURES DE FOMENT INCOACIÓ DE L’EXPEDIENT SENSE MESURES DE FOMENT: INFORME D’INSPECCIÓ (Del moment de la incoació) INFORME JURÍDIC (Antecedents) DOCUMENTACIO ACREDITATIVA DE LA DESOCUPACIÓ TRÀMIT D’AUDIÈNCIA. DESOCUPACIÓ PROPOSTA DE RESOLUCIÓ DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA REQUERIMENT D’OCUPACIÓ (1 MES) ADVERTIMENT IMPOSICIÓ MULTES COERCITIVES ADVERTIMENT SANCIONADOR OCUPACIÓ EFECTIVA AUDIÈNCIA RESOLUCIÓ DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA FI D’ACTUACIONS SANCIONADOR MULTES COERCITIVES

INCOACIÓ D’EXPEDIENT DE DECLARACIÓ ANÒMALA VERIFICATS 2 ANYS DE DESOCUPACIÓ SENSE OFERIMENT PREVI DE MESURES DE FOMENT INCOACIÓ DE L’EXPEDIENT AMB MESURES DE FOMENT: INFORME D’INSPECCIÓ (Del moment de la incoació) INFORME JURÍDIC (Antecedents) DOCUMENTACIO ACREDITATIVA DE LA DESOCUPACIÓ. OFERIMENT DE MESURES DE FOMENT TRÀMIT D’AUDIÈNCIA. DESOCUPACIÓ PROPOSTA DE RESOLUCIÓ DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA REQUERIMENT D’OCUPACIÓ (1 MES) ADVERTIMENT IMPOSICIÓ MULTES COERCITIVES ADVERTIMENT SANCIONADOR OCUPACIÓ EFECTIVA AUDIÈNCIA RESOLUCIÓ DECLARACIÓ DE SITUACIÓ ANÒMALA FI D’ACTUACIONS SANCIONADOR MULTES COERCITIVES

MULTES COERCITIVES Fins a 3 amb un màxim del 20% de l’import de la sanció. (18.000 €) Gradació: 1ª Multa: 5.000 €. 2ª Multa: 10.000 €. 3ª Multa: 15.000 €.

SANCIÓ PER INFRACCIÓ MOLT GREU TIPIFICADA EN L’ART. 123.1, h): ENTRE 90.001 I 900.000 €. Gradació de la sanció: Competència del muncipi en funció del nº d’habitants (art 131 Llei 18/2007) Entitats financeres amb 1 sol habitatge buit, 90% del valor cadastral multiplicat pel coeficient corrector a efectes d’ITP publicat per l’Agència Tributària de Catalunya pel municipi. Entitats financeres amb entre 5 i 10 habitatges buits al mateix municipi, el 95% del valor cadastral multiplicat pel factor corrector. Entitats financeres amb més de 10 habitatges buits al mateix municipi, el 100% del valor cadastral multiplicat pel factor corrector Inscripció en el Registre de la Propietat, tant de l’acord d’incoació de l’expedient sancionador, com de la resolució que li posi fi (art. 136.3, aptts c) i d) Llei 18/2007)