Institut de Canet.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
XERRADA Orientació acadèmica i professional
Advertisements

Eso, CFGM i Batxillerats
Informació a les famílies sobre 2n de Batxillerat i les PAU
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya
DEFINICIÓ I OBJECTIU DEL SERVEI COMUNITARI
CEIP MARIA FERNANDEZ LARA EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA Generalitat de Catalunya BARRI DE CASABLANCA Sant Boi de Llobregat.
ESCOLA GRAS I SOLER.
Escola Montserrat Sant Just Desvern
ORIENTACIÓ ACADÈMICA INS JÚLIA MINGUELL.
Toca fusta FENT DECORATS
1 u n i t a t L’educador infantil.
Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats
ATENCIÓ A LA DIVERSITAT Atenció educativa a l’alumnat immigrant
Institut Lluís Domènech i Montaner
IES SABADELL Juvenal nº 1 Sabadell (Barcelona)
Institut de Canet.
Estudi per a la identificació de
OPCIÓNS FORMACIÓ PROFESSIONAL
BENVINGUTS/DES Institut Lluís Domènech i Montaner
INSTITUTS DE LES FRANQUESES INS LAURO INS EL TIL·LER
Cicle administració IES LLOIXA.
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Presentació del curs acadèmic
PREINSCRIPCIÓ DE QUART.
INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES. 2n de BATX. Curs
REUNIÓ AMB PARES I MARES DE 3r I 4t D’ESO
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Qui som? Escola concertada formada per una Cooperativa de mestres i una Associació Cultural Catalana Laica Ambient familiar, una sola línia Nivells educatius:
INS FRANCESC RIBALTA Oferta formativa Curs
Reunió de pares i mares d’alumnes de segon de Batxillerat
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
EL PLA INDIVIDUALITZAT
Orientació acadèmica als alumnes de 4t d’ESO-El Batxillerat LOMCE
INSTITUT GUILLEM DE BERGUEDÀ
COMUNICACIÓ I INTERACCIÓ EDUCATIVA II (CIE II)
PROGRAMA D’ORIENTACIÓ
CURS DE PREPARACIÓ DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS CURS
BATXILLERAT ARTS ESCÈNIQUES
Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats
Jornada de portes obertes de Batxillerat 2018
L’orientació acadèmica i professional dels alumnes d’ESO:
Presentació de 1r d’ESO Curs
Presentació BATXILLERAT
(Q-.LE) Facultat de Magisteri
Escola Narcís Monturiol
ITINERARIS EDUCATIUS Marc Escalé, Bruna Riera i Marta Arumí.
Resultats de l’Estudi 1Q 1R ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA Curs Grau d’Eng.Elèctrica Grau d’Eng.Electrònica Ind. i Automàtica Grau d’Eng.Informàtica.
CALENDARI PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESO
Inici del curs setembre de 2018
PLA D’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT
UNIVERSITAT E. Secundària (ESO) Educació Primària Educació Infantil
Formació per als equips directius d’educació secundària
IES CAN PUIG CURS
Jornada de Portes Obertes Diumenge 24 de març, Canet de Mar
INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES PÚBLICS Tenen per objecte aprovar les instruccions que concretaran i desenvoluparan aspectes.
REUNIÓ AMB FAMÍLIES ORIENTACIÓ 4T D’ESO Generalitat de Catalunya
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE GRÀCIA
Eso, CFGM i CFGs i Batxillerats
Reunió de famílies 6è EP L’Educació Secundària Obligatòria
Reunió amb mares i pares d’alumnes de 4t d’ESO Institut Joanot Martorell 10/maig/2011.
BATXILLERAT Promoció
Convivència i Mediació Escolar
CEIP CA N’ALZAMORA Escola pública Centre de nova creació
Reunió de famílies 3r d’ESO El 4t d’ESO
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
TRETS DIFERENCIADORS 4t ESO
CICLES FORMATIUS.
“Recursos Educatius en la Web” Rafa Atienza Blasco
Transcripción de la presentación:

Institut de Canet

Francesc Cambó, 2 08360 Canet de Mar http://iescanet. cat Tel Francesc Cambó, 2 08360 Canet de Mar http://iescanet.cat Tel. 937 954 763 Fax. 937 954 474 iescanet@xtec.cat

INSTITUT LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER L’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar està ubicat en un complex educatiu de 8.000 m2, modern i funcional, que contribueix a millorar i potenciar, encara més, l'oferta educativa de Canet. El centre compta actualment amb un projecte educatiu consolidat avalat per una plantilla molt estable de professorat d'una gran qualitat humana i professional. Són ja diverses les promocions d’alumnes d'ESO i BATXILLERAT que han cursat els seus estudis a l'Institut i que han continuat amb èxit els seus estudis universitaris, la Formació Professional o la inserció en el món laboral.

ENSENYAMENTS OFERTATS ENSENYAMENT SECUNDARI OBLIGATORI (ESO) L'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) comprèn quatre cursos: 1r i 2n d’ESO (12-14 anys) 3r i 4t d’ESO (14-16 anys) EI currículum, que és el conjunt de matèries que l’alumne/a cursa al llarg de tota I’etapa, és obert. • CURRÍCULUM COMÚ: Esta constituït per totes les matèries que l’alumne/a ha de cursar amb caràcter obligatori (matemàtiques, català, castellà, ciències naturals, ciències socials, tecnologia, anglès, música, dibuix i educació física). • CURRÍCULUM OPTATIU: EI currículum optatiu té com a finalitat que l’alumnat consolidi i ampliï les capacitats i els coneixements propis, atenent a la seva diversitat. Exemples de matèries optatives ofertades al centre: informàtica, alemany, geometria per ordinador, introducció a l’electrònica, pràctiques de laboratori, teatre, taller d’escriptura, mapes i gràfics, cultura clàssica, mitologia clàssica, literatura i cinema, dibuix assistit per ordinador CAD, disseny de pàgines Web, automatismes, electricitat domèstica, meteorologia, roques i minerals, esports, orientació professional, reforços de les diferents matèries... •TÍTOL I ESTUDIS POSTERIORS: En acabar satisfactòriament I’ESO s’obté el títol de Graduat en Educació Secundària, que permet l’accés als batxillerats o als Cicles Formatius de Grau Mitjà.

ENSENYAMENTS OFERTATS BATXILLERATS Ciències i Tecnologia Humanitats i Ciències Socials Arts Escèniques EI batxillerat comprèn dos cursos acadèmics i s’organitza en matèries comunes, matèries pròpies de cada modalitat i matèries optatives. EI batxillerat té com a objectiu proporcionar als alumnes una maduresa intel·lectual i humana que els permeti complir les seves funcions socials amb responsabilitat i competència, així com capacitar-los per accedir als estudis universitaris o a la formació professional de grau superior. L’alumnat de batxillerat haurà de realitzar un treball de recerca amb la finalitat d'avaluar i comprovar l’assoliment d'alguns objectius del Batxillerat. Exemples de treballs de recerca realitzats per alumnes de batxillerat del centre: El futur de la gestió residual: La deixalleria (Premi Escola i Medi Ambient), Els vitralls i el modernisme, Energies alternatives, La societat i les drogues, Plantes medicinals del Maresme, Organismes d'un ecosistema aquàtic, Sistema d'automatització d'un nou món al nostre abast, La resistència bacteriana, Disseny d'una caseta meteorològica, La publicitat, Vivències de la Guerra Civil, Les ONG i les crisis del desenvolupament... Part del currículum optatiu de l’alumnat pot consistir a realitzar pràctiques en empreses. • TÍTOL I ESTUDIS POSTERIORS: L’alumnat que cursi satisfactòriament el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, rebrà el títol de batxiller. Aquest títol facultarà per accedir a la Formació Professional de Grau Superior i als estudis universitaris. En aquest darrer cas serà necessària la superació d'una prova d’accés (PAU).

SERVEIS EDUCATIUS Servei psicopedagògic i d’orientació. Tutoria i atenció individualitzada. Plans de tractament i atenció a la diversitat d’alumnat de necessitats educatives especials. USEE Projecte Passarel·la Classes de reforç. Avaluació contínua i preavaluació al 1r trimestre. Important equipament informàtic amb pissarres digitals interactives i canons de projecció d'última generació . Control informatitzat de I’assistència de I’alumnat. Comunicació immediata d’incidències als pares. Ensenyament d'idiomes. Pràctiques a les empreses. Intercanvis escolars. Biblioteca i informàtica

ACTIVITATS DOCENTS COMPLEMENTÀRIES Sortides didàctiques i culturals: teatre, museus, exposicions, monuments... Sortides de llarga durada: treball de síntesi, camps d'aprenentatge, viatge de fi de curs, sortida a la neu, viatges a Madrid, França, Sòria... Programes de caràcter transversal (conferències, xerrades, visites...): educació viaria, sexualitat, drogodependències i toxicomanies, alcoholisme i tabaquisme, anorèxia i bulímia, orientació professional i acadèmica, interculturalitat i solidaritat... Activitats coordinades amb mitjans de comunicació: EI Periódico, Catalunya Ràdio, VilaWeb... Certamen literari de Sant Jordi. Revista de l’institut: Ai... Domènech!

ESPAIS I EQUIPAMENTS 2 Aules d’informàtica equipades amb canó de projecció, impressores i 15 ordinadors multimèdia per aula. Xarxa integral telemàtica d’última generació i xarxa Wifi (Projecte Heura i Educat) a tot el centre. 2 Laboratoris: ciències naturals, física i química, equipats amb canó de projecció i impressora. 2 Aules de tecnologia, una, equipada amb canó de projecció, impressores i 11 ordinadors, i l’altre equipada amb ordinador i canó de projecció. Aula d'idiomes equipada amb pissarra digital interactiva, 20 ordinadors multimèdia i sistema de videoconferència.

ESPAIS I EQUIPAMENTS Aula de música amb equip multimèdia (ordinador, altaveus, pantalla i canó de projecció). Aula de dibuix i plàstica equipada amb canó de projecció, impressora i 11 ordinadors multimèdia. Biblioteca equipada amb taula de so completa (taula de mescles, altaveus i micròfons) i equip multimèdia (ordinador, pantalla i canó de projecció). 17 Aules d’ESO. Totes equipades amb pissarra digital interactiva i armari multimèdia (ordinador, altaveus, pantalla i canó de projecció) . 8 Aules batxillerats en mòduls prefabricats. 7 equipades amb armari multimèdia (ordinador, altaveus, pantalla i canó de projecció).

ESPAIS I EQUIPAMENTS 3 aules d'atenció individualitzada. 2 equipades amb impressora i 4 ordinadors multimèdia (USEE i Aula acollida). Gimnàs amb vestidors. 2 Pistes esportives exteriors. 3 Patis exteriors. Menjador i Bar-Cafeteria Despatxos de tutories i departaments didàctics. Sala de professorat, sala de visites, AMPA, secretaria, consergeria, ascensor...

NOVES TECNOLOGIES Pissarres digitals interactives a totes les aules. 3 Carros de portàtils amb 28 Netbooks d'últim model. Canons de projecció extra curts d'última generació. Més de 180 Ordinadors Multimèdia. Comptes de correu personals per els alumnes i les seves famílies. Pàgina web pròpia amb el domini iescanet.cat

NOVES TECNOLOGIES Aula Virtual: Entorn virtual d'aprenentatge al servidor Àgora. Estació meteorològica que proporciona dades en temps real telemàticament a la xarxa Edumet. Equip de so amb mesa de mescles.

ESPAIS I EQUIPAMENTS VISTA EXTERIOR

ESPAIS I EQUIPAMENTS ESPAIS INTERIORS

ESPAIS I EQUIPAMENTS AULES

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Teatre Informàtica Ceràmica Biblioteca