La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

GESTIÓ DE MATRÍCULA=> Manteniments =>Manteniments Matrícula => Manteniment Dades Centre Pla Manteniment en relació a l’obligatorietat de presentació de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "GESTIÓ DE MATRÍCULA=> Manteniments =>Manteniments Matrícula => Manteniment Dades Centre Pla Manteniment en relació a l’obligatorietat de presentació de."— Transcripción de la presentación:

1 GESTIÓ DE MATRÍCULA=> Manteniments =>Manteniments Matrícula => Manteniment Dades Centre Pla
Manteniment en relació a l’obligatorietat de presentació de la Certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals d’acord amb el que disposa la “Ley Orgánica 1/1996, de 15 de enero, de Protección Jurídica del Menor”, en la nova redacció donada per l’artícle 1.8 de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l’adolescència. Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 20 de juny de 2017

2 Gestió de matrícula=> Manteniments => Manteniments Matrícula=> Manteniment Dades Centre Pla
Dins l’opció “Manteniment Dades Centre Pla” , apareix la pantalla “manteniments de dades generals de matrícula” i dins la pestanya de Tractament Assignatura, arribem a l’opció que ens permet mantenir quines assignatures mostraran l’avís, en el moment de la matrícula, de que requeriran la presentació d’una Certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals. Caldrà seleccionar l’any acadèmic i el pla d’estudis:

3 Gestió de matrícula=> Manteniments => Manteniments Matrícula=> Manteniment Dades Centre Pla
Seleccionarem l’assignatura que requereixi d’aquesta informació i marcarem l’opció “Requereix certificat de delictes de naturalesa sexual”, cliquem “Gravar” i ens apareix l’assignatura amb aquest manteniment. Podem donar eliminar la mateixa amb l’aspa , i donar-la de baixa si volem que aparegui al llistat però no estarà activa amb .

4 T’has matriculat de l’assignatura/es “codi numéric”
Gestió de matrícula=> Manteniments => Manteniments Matrícula=> Manteniment Dades Centre Pla Una vegada fet aquest manteniment, en el moment que es seleccioni aquesta assignatura dins el procés de matricula, sortirà un missatge que avisarà a la persona que estigui fent el tràmit amb els següent text: T’has matriculat de l’assignatura/es “codi numéric” en què pot ser que calgui interrelacionar-se amb persones menors d’edat. D’acord amb la legislació de protecció als menors, el primer dia de les pràctiques ha de portar l’original de la certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals, que assegura que no t’han condemnat mai per sentència ferma. Si no aportes el certificat esmentat, no se’t permetrà fer les pràctiques. Si es formalitza la matrícula al final de l’imprès apareixerà el text: T’has matriculat d’una assignatura que pot implicar interrelacionar-se amb persones menors d’edat. D’acord amb allò que disposa l’article 13.5 de la LOPJ, en la nova redacció donada per l’article 1.8 de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a ’adolescència, el primer dia de les pràctiques ha de portar a l’entitat on les duguis a terme l’original de la certificació negativa del Registre Central de Delinqüents Sexuals, que assegura que no t’han condemnat mai per sentència ferma.


Descargar ppt "GESTIÓ DE MATRÍCULA=> Manteniments =>Manteniments Matrícula => Manteniment Dades Centre Pla Manteniment en relació a l’obligatorietat de presentació de."

Presentaciones similares


Anuncios Google