La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió centres propis 30 maig 2017.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió centres propis 30 maig 2017."— Transcripción de la presentación:

1 Reunió centres propis 30 maig 2017

2 Calendari de remeses Per què cal un nou circuit?
Per poder avisar als alumnes de que els passarem un rebut de matrícula Condicionants: tresoreria + separar la gestió de la remesa del cobrament Modificació del procés d’elaboració de les cintes de domiciliació Modificació del calendari de pagaments

3 Carpeta i documentació de matrícula
Objectius: ● Reducció consum de paper ●De Manuals de Matrícula en PDF a Manuals web

4 (artículo 13, ley 26/2015. BOE 29 de julio 2015)
Certificat de Penals /2 …Será requisito para el acceso y ejercicio a las profesiones, oficios y actividades que impliquen contacto habitual con menores, el no haber sido condenado por sentencia firme por algún delito contra la libertad e indemnidad sexual, que incluye… A tal efecto, quien pretenda el acceso a tales profesiones, oficios o actividades deberá acreditar esta circunstancia mediante la aportación de una certificación negativa del Registro Central de delincuentes sexuales… (artículo 13, ley 26/2015. BOE 29 de julio 2015)

5 Certificat de Penals 2/2 Què fara el nou desenvolupament de Sigma?
Avisar als alumnes que matriculin determinades assignatures d’aquest requisit legal. Com ho farà? Perquè el centre haurà d’haver fet amb anterioritat un manteniment (centre-pla-assignatures)

6 Obligatorietat assegurança complementària
D’on sorgeix la necessitat? ● Hi ha assignatures que obliguen a la contractació d’aquesta assegurança. ● Hi ha centres que la fan obligatòria →EVITAR EL CONTROL MANUAL← Què fara el nou desenvolupament de Sigma? Obligar a contractar aquesta l’assegurança segons en quines assignatures et matriculis o en quins centres. Com ho farà? El centre haurà d’haver fet amb anterioritat un manteniment (centre-pla-assignatures o centre-pla)

7 Programació de la matrícula
GIR (29/3/17) Tramesa calendari aprovat per la CAA, pendent aprovació Consell de Govern. GIR (8/5/17) Tramesa calendari de tràmits Punts de connexió Taules de planificació

8 Gràcies per l’atenció.


Descargar ppt "Reunió centres propis 30 maig 2017."

Presentaciones similares


Anuncios Google