La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Presentació tutor/cotutor 3r A Nèlida Garcia (tutora) i Mayte González (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 11:15 a.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Presentació tutor/cotutor 3r A Nèlida Garcia (tutora) i Mayte González (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 11:15 a."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 Presentació tutor/cotutor 3r A
Nèlida Garcia (tutora) i Mayte González (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 11:15 a 12:40h Recordeu que podeu demanar entrevistes al llarg del curs ja sigui trucant a l’institut, via Educanlia o correu electrònic.

4 Presentació tutor/cotutor 3r B
Yolanda Andrés (tutora) i Rosa Mª Garcia (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 8:55 a 9:50h (Yolanda) Dimecres de 12:40 a 13:35h (Rosa Mª) Recordeu que podeu demanar entrevistes al llarg del curs ja sigui trucant a l’institut, via Educanlia o correu electrònic.

5 Calendari escolar Dijous 14 de setembre a les 8h: Presentació del curs als alumnes (directament a l’aula). A partir de les 9:50h: inici de les classes. Continuem amb l’horari intensiu de 8 a 14:30h. Dies 18 i 25 d’octubre : avaluació inicial. Dia 22 desembre: lliurament notes 1r trimestre. Dia 23 març : lliurament notes 2n trimestre. Dia 22 juny: finalitzen classes. Resta pendent el marc horari del Treball de Síntesi. Dia 28 de juny: lliurament notes finals Setembre: recuperacions 1r trimestre: del 14 de setembre al 5 de desembre. 2n trimestre: del 11 de desembre al 9 de març. 3r trimestre: del 12 de març al 22 de juny. Dies festius i de lliure disposició: Dies 12 i 13 d’octubre. Dia 1 de novembre Dies 6, 7 i 8 de desembre. Vacances de Nadal: del 23 de desembre al 7 de gener Dia 12 de febrer. Vacances de Setmana santa: del 24 de març al 2 d’abril. Dies 30 d’abril i 1 de maig. Dia 24 juny.

6 Web de l’institut www.institutgiola.org
A l’apartat OFERTA FORMATIVA > ESO podeu consultar la següent informació: Llibres de text Material de l’alumne La presentació de les matèries: objectius, continguts, normes bàsiques de funcionament, criteris d’avaluació, de recuperació i de pujar nota i, finalment, el material necessari. Respecte al pla lector, recordeu que la valoració de la tasca setmanal que els alumnes han de realitzar al moodle sortirà al butlletí de notes i forma part del global optatiu. És obligatori que els alumnes portin els seus ordinadors portàtils per poder fer aquesta tasca.

7 Recordatori normes d’organització i funcionament del centre
Aspectes bàsics de funcionament del centre La porta d'entrada es tancarà passats 5 minuts de l'hora. Tan sols es permet la sortida del centre a un alumne amb autorització prèvia de la família. En cas d'absència, cal notificar-ho a primera hora del matí telefònicament i posteriorment omplir el justificant i dipositar-lo a la bústia de consergeria o bé via Educanlia. Normes sobre l’assistència de l’alumnat Els alumnes que arribin tard a les 8 del matí no podran entrar fins les 9. Les activitats que l’institut realitzi dins de l’àmbit escolar en relació a les diferents disciplines seran sempre obligatòries. No assistir-hi tindrà el mateix tractament que la no assistència a classe. La justificació de faltes d’assistència es realitzarà en un imprès que serà a disposició de l’alumne/a. Una vegada emplenat s’haurà de deixar a la bústia corresponent ubicada al costat de Consergeria. Una altra via per fer-ho serà Educanlia. En el cas que per qualsevol motiu justificat l’alumne/a hagi d’estar més de tres dies sense assistir a classe, haurà de comunicar-ho prèviament al tutor.

8 Ús del mòbil a l’institut
Està prohibit l’ús del mòbil a les instal·lacions tant interiors com exteriors del centre. Cal que a casa es plantegin si és necessari portar el mòbil perquè acaba sent un objecte que els distreu i que provoca molts conflictes a l’aula. Si això passa, el mòbil es requisa i es deixa al despatx de Cap d’estudis fins que els pares el vinguin a recollir. Si el mòbil és requisat per segona vegada, quedarà al despatx durant 15 dies. Per tot això, és important que els pares també ho parlin amb els seus fills. Si tot i això decideixen portar-lo, han de tenir clar que és un objecte personal, com tot el material de l’alumne, i que el centre no es fa responsable de les pertinences personals dels alumnes. Per això, s’hauria de recomanar a les famílies que lloguin taquilles que ofereix l’AMPA. Davant un robatori, el centre no pot actuar i s’ha de denunciar a la policia. IMPORTANT: Les famílies no poden trucar als seus fills en hores de classe. Si necessiteu contactar amb els vostres fills, us recordem que tenim un servei d'atenció telefònica per a qualsevol emergència a consergeria. El número de contacte és

9 Normes de convivència Davant d'una incidència a l'aula (falta de disciplina, material, deures) el professor pot posar una sanció i, si la falta és greu, es comunicarà a la família a través d’Educanlia, correu electrònic o telefònicament. L’acumulació de sancions i comunicats es considerarà una falta greu. Si un alumne no fa sistemàticament els deures o té un problema disciplinari, podrà ser sancionat a venir dimarts de 15 a 17h.

10 Novetats SERVEI COMUNITARI: és una matèria nova que es va impartir per primera vegada el curs Objectius. Els principals objectius són desenvolupar una actitud crítica i compromesa davant la societat i desenvolupar habilitats relacionades amb el treball cooperatiu. Organització. Col·laborarem amb les escoles de primària del nostre municipi ajudant els nens en el seu aprenentatge de la lectura. La coordinació entre el centre i les escoles i el seguiment de la tasca serà compartit i continu. El servei consta de 20h: 10 hores es realitzaran al centre des de diferents matèries (llengües, música i tutoria) i les 10 hores restants es faran fora de l’horari lectiu. Cada grup d’alumnes, en funció de la seva disponibilitat, haurà d’assistir de 15:30 a 16:30h a l’escola assignada els dies establerts. Durant aquest servei, els alumnes ajudaran els nens de primària en el seu aprenentatge de la lectura mitjançant el mètode Glifing i com a cloenda realitzaran la lectura dramatitzada d’un conte. ROL DEL PROFESSOR DE SUPORT A les matèries de Llengua catalana, Llengua castellana i Matemàtiques una hora setmanal disposarem de dos professors per atendre les necessitats educatives del nostre alumnat i fomentar el treball cooperatiu. Durant aquestes sessions tots els alumnes han de portar els seus ordinadors portàtils. OFERTA DE NOVES OPTATIVES Aquest curs s’ofereixen les optatives de competència lingüística i competència cientificotecnològica per reforçar aquells continguts on l’alumnat presenti més dificultats. EDUCANLIA Nou mitjà de comunicació entre les famílies i l’institut. Millores.

11 Característiques de 3r ESO
Les notes que s’obtenen en aquest curs, juntament amb les de segon i primer, són les que s’utilitzen per calcular la mitjana per accedir als CF o batxillerat. Aquesta mitjana es calcula abans de finalitzar 4t d’ESO. Per poder obtenir una nota mitjana superior a 5 i així poder accedir als cicles o a uns altres estudis, cal que no hi hagi matèries pendents d’altres cursos. Per això és molt important tenir un control de les matèries pendents i saber com recuperar-les. La majoria de matèries pendents s’han de recuperar durant el curs, excepte les llengües que són de continuïtat i s’aproven superant el curs actual. És a dir, si s’aprova català de tercer automàticament s’aprova el de segon i primer.

12 Equip docent

13 Marc horari

14 Marc horari

15


Descargar ppt "Presentació tutor/cotutor 3r A Nèlida Garcia (tutora) i Mayte González (cotutora) El nostre horari d’atenció a les famílies és: Dijous de 11:15 a."

Presentaciones similares


Anuncios Google