La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

HISTÒRIA 2n BTL Presentació Professor: Miquel Caelles

Presentaciones similares


Presentación del tema: "HISTÒRIA 2n BTL Presentació Professor: Miquel Caelles"— Transcripción de la presentación:

1 HISTÒRIA 2n BTL Presentació 2016-2017 Professor: Miquel Caelles

2 1. Continguts de la matèria. 2. Material.
ÍNDEX 1. Continguts de la matèria. 2. Material. 3. Criteris d’avaluació i correcció. 4.Normativa. 5. Dubtes i preguntes.

3 1. Continguts del curs 0. INTRODUCCIÓ A LA HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA (s. XI – s. XVIII) EL SEGLE XIX: LIBERALISME I INDUSTRIALITZACIÓ ( ) LA RESTAURACIÓ BORBÒNICA ( ) EL CATALANISME POLÍTIC FINS AL 1901 4. ECONOMIA I SOCIETAT AL PRIMER TERÇ DEL SEGLE XX 5. LA CRISI DE LA RESTAURACIÓ I LA DICTADURA DE PRIMO DE RIVERA ( ) 6. LA SEGONA REPÚBLICA ( ) 7. LA GUERRA CIVIL ( ) 8. EL PRIMER FRANQUISME ( ) 9. FRANQUISME: CREIXEMENT ECONÒMIC I IMMOBILISME POLÍTIC ( ) 10. TRANSICIÓ, DEMOCRÀCIA I AUTONOMIA ( )

4 Fotocòpies i activitats puntuables Apunts
2. Material a Llibre de text Fotocòpies i activitats puntuables Apunts Bloc:

5 3. Criteris d’avaluació i correcció SMX – M5 Xarxes Locals
3.1 La nota trimestral s’obté de la mitjana entre: L’examen trimestral (40%). Per fer la mitjana amb la resta de notes, l’alumnat ha de tenir un 4, com a mínim, en aquest examen. Aquest examen trimestral seguirà el model d’examen de les PAU Els parcials, treballs i exercicis (50%) Actitud (10%)

6 SMX – M5 Xarxes Locals Presentació
4. Normativa SMX – M5 Xarxes Locals 4.1 Avaluació de les activitats. -Un/a alumne/a no podrà ser avaluat trimestralment si no entrega totes les activitats. (PQ) -Si l’activitat no es lliura dins el termini establert es puntuarà amb un 0. -Si el no lliurament és justificat, serà obligatori lliurar l’activitat pendent el primer dia que l’alumne/a s’incorpori. L’activitat serà corregida pel professor, però no tindrà valor numèric en la nota final de trimestre. 4.2 Parcials - Si un alumne/a no es presenta a un examen parcial serà puntuat amb un 0. - Si l’absència a l’examen és justificada no se li posarà nota i s’examinarà dels continguts en l’examen de final de trimestre. - NOMÉS es repetirà l’examen a un/a alumne/a quan un altre grup no l’hagi fet encara. Presentació

7 5. Dubtes i preguntes SMX – M5 Xarxes Locals Presentació


Descargar ppt "HISTÒRIA 2n BTL Presentació Professor: Miquel Caelles"

Presentaciones similares


Anuncios Google