La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE

Presentaciones similares


Presentación del tema: "IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE"— Transcripción de la presentación:

1 IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE

2 Els alumnes de 5è van decidir informar a totes les classes de primària del projecte que farien, i també volien que els ajudessin fent uns dibuixos per a portar-los a la residència i dona’ls-hi. I aquest power ens va servir per a poder explicar a tothom el que volíem fer i perquè ho volíem fer.

3 5è AMB LA TERCERA EDAT Els alumnes de 5è hem començat un projecte de treball en el que farem de voluntaris en una residència de gent gran.

4 PER QUÈ HO VOLEM FER? Després de parlar-ho molt a classe, vam arribar a la conclusió que moltes vegades la gent gran es troba molt sola i que poca gent els valora i està per ells. Vam pensar que seria molt maco ajudar a molts avis i àvies a passar moltes estones divertides, a escoltar-los, a jugar amb ells per a que estiguin distrets i contents.

5 La gent gran té moltes coses per explicar, perquè han viscut molts anys, i saben moltes coses. Podem aprendre molt d’ells!!!

6

7 QUÈ VOLEM FER? La nostra idea és visitar una residència d’avis i passar un parell de matins amb ells fent diferents activitats amb ells: jocs de taula, una mica de gimnàstica, manualitats, ... Inclús és possible que alguns avis vinguin a l’Escola a visitar-nos.

8 En molts casos, la gent gran es troba molt sola i s’avorreix una mica, i volem intentar que tothom comenci a valorar molt més als avis i àvies. Els hauríem de tractar com autèntics reis i reines, i moltes vegades els tenim oblidats.

9 ENS VOLEU AJUDAR? Volem que ens ajudeu. Quan anem a visitar als avis a la residència, els hi volem portar un record nostre i de tota l’Escola… Volem que ens feu un dibuix ben maco del que volgueu: dels vostres avis, de la vostra família, de l’escola… I tots aquests dibuixos els posarem tots junts, els hi portarem i els hi regalarem. I així podran tenir un record nostre i passar bon moments veient aquests dibuixos i recordant-nos.

10 Moltes gràcies per ajudar-nos!!!
Els dibuixos els haureu de fer MOLT ben fets a casa, tot i que els mestres potser us deixen en algun moment avançar-los a l’Escola. Si esteu molt inspirats i ens voleu ajudar molt, podeu fer més d’un dibuix, però han d’estar molt ben fets perquè els hi hem de donar als avis i àvies. Moltes gràcies per ajudar-nos!!!

11 Si respectem i ajudem a la gent gran, farem un món millor!!!

12 CONTINUARÀ...


Descargar ppt "IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE"

Presentaciones similares


Anuncios Google