La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

la ferramenta per a conéixer els trendings topics de twiter

Presentaciones similares


Presentación del tema: "la ferramenta per a conéixer els trendings topics de twiter"— Transcripción de la presentación:

1 la ferramenta per a conéixer els trendings topics de twiter
trendsmaps la ferramenta per a conéixer els trendings topics de twiter LOLA OLIVER

2 trendsmap Trendsmap és la ferramenta de Google per a recercar els tuits més populars en l’última setmana a tot el món. Es un mapa de tendències que permet, d’una ullada, saber què i quantes persones estan tuitejant arreu del globus.

3 trendsmap Amb un simple click del ratolí podem explorar tot el mapa terraqui. I sabrem, pels seus tuits, què li interessa a la població. A més, ho farem en temps real i poden acotar la nostra recerca tan prop o lluny de casa com ens interesse.

4 trendsmap Per a treballar només cal posar en la casella de recerca (la lupa que està en la pantalla dalt a la dreta) el hastag, ciutat, regió o país que ens interesse. La ferramenta ens mostrarà els tuits més relevants i la seua ubicació exacta.

5 trendsmap Això en la pantalla principal, on està el mapa del món. Però, a més, en una columna situada baix del cercador (també a la dreta) podrem llegir el que s’està tuitejant en directe. Dalt i a l’esquerra de la pantalla tenim una maneta per aproximar-nos o allunyar-nos del

6 del nostre objectiu, tant com ens interesse.
trendsmap del nostre objectiu, tant com ens interesse. Ens és útil com a periodistes? Sí i per diversos motius: ens dona pistes d’allò que vol saber la nostra audiència ens permet tindre-la localitzada per si

7 necessitem testimonis.
trendsmap necessitem testimonis. Per a testar la seua utilitat hem triat el hastag més popular de la història: #JesuisCharlie i hem vist com tot el mapa del món estava plagat amb eixe lema a favor de la llibertat d’expressió i en contra de l’atemptat a París.

8 trendsmap Enlace: Share this:

9 trendsmap En punxar cadascuns dels hastags que apareixen, en la gràfica lateral a la dreta (que abans deiem) apareixen els tuits sencers. El principal inconvenient de la versió lliure és que caduca. Si es vol explorar bé caldrà canviar de nom d’usuari en l’accés.


Descargar ppt "la ferramenta per a conéixer els trendings topics de twiter"

Presentaciones similares


Anuncios Google