La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

No hi ha raó sense emoció

Presentaciones similares


Presentación del tema: "No hi ha raó sense emoció"— Transcripción de la presentación:

1 No hi ha raó sense emoció
JOCS EMOTI -ESPORTIUS No hi ha raó sense emoció Metodologia Xavier Estrada Fernàndez

2 Metodologia Xavi Estrada
Es tracta d’un projecte pilot què pretén aportar una pionera METODOLOGIA D’APRENENTATGE mitjançant una activitat extra­ escolar destinada a noies i nois d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. L’activitat permetrà gaudir de la pràctica de l’esport i aprendre el reglament, en tres esports diferents: (futbol, bàsquet i handbol), vetllant per la millora global i integral del nen i la nena.

3 Objectius principals Metodologia Xavi Estrada Potenciar la millora de les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents pràctiques esportives de col·laboració. L’aprenentatge de les regles de joc de cadascun dels esports a través de la pràctica jugada en el rol de jugador/a i en el rol d’àrbitre.

4 Objectius principals Desenvolupament dels processos cognitius: atenció, concentració, velocitat de processament i memòria. Pràctiques (manuals i digitals) (Mètode SVT) visuo-motores. Identificació i gestió emocional (HAPPY SPORT)

5 Mètode Metodologia Xavi Estrada Incorporem la neuro‐educació com a base científica de la metodologia de treball. Entenem l’educació esportiva des d’una vessant lúdica que permeti als infants ser els veritables protagonistes, dotant­‐los d’espais rics i entorns productius que s’adaptin a les seves inquietuds i necessitats.

6 Mètode Volem potenciar un espai de competició obert i multiesportiu on els nens i nenes puguin ser també gestors/àrbitres a més d’esportistes, què els ajudi a gestionar les seves pròpies emocions vers la competició. També oferir tallers orientats a pares i mares a partir del seguiment de la progressió individual dels nens i nenes practicants. Avaluació de les competències assolides pel nen/a de forma integral: biopsicosocial.

7 Metodologia Xavi Estrada
Destinataris Alumnes de 6 a 12 anys, de l’escola d’educació primària que treballaran agrupats per edats i cicles (inicial, mitjà i superior). GRUPS REDUÏTS 25 Màx. Escoles El projecte pilot començarà amb un grup reduït d’escoles de Lleida. Posteriorment s’ampliarà a totes les escoles que es cregui convenient des dels Serveis Territorials d’Ensenyament i des de l’organització. ESPIGA-PRÀCTIQUES II-MITJANA MAGÍ MORERA-PAÏSOS CATALANS

8 Metodologia Xavi Estrada
Monitoratge Titulats amb ROPEC i àrbitres federats en futbol, bàsquet i handbol, tutelats per professionals especialistes. Coordinació amb el centre i àrees de suport. Formació Els agents educatius rebran una formació al nostre càrrec prèvia a l’inici de l’activitat.

9

10

11 Metodologia Xavi Estrada
Gestió-organització Xavier Estrada Fernàndez, àrbitre de futbol de 1ª divisió i especialista en joventut i psicologia Francesc Abella Pons, psicòleg clínic Txema del Rosal Asensio, doctor en Ciències de l’EF i l’Esport

12 Col·laboradors Metodologia Xavi Estrada Federació Catalana de Futbol Federació Catalana d’Handbol Federació Catalana de Bàsquet Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida Diputació de Lleida Representació Territorial de la SGE a Lleida Ajuntament de Lleida Universitat de Lleida

13 GRÀCIES


Descargar ppt "No hi ha raó sense emoció"

Presentaciones similares


Anuncios Google