La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Causes,Símptomes,Tractament

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Causes,Símptomes,Tractament"— Transcripción de la presentación:

1 Causes,Símptomes,Tractament
FARINGITIS Causes,Símptomes,Tractament

2 QUE ÉS? LA FARINGITIS: És la irritació e inflamació de la mucosa de la faringe.

3 CAUSES La majoria dels mals de coll són causats per virus que causen el refredat comú i la grip. Amb menys freqüència, mal de coll es deuen a infeccions bacterianes.

4 SÌMPTOMES Dolor o sensació de picor a la gola
Dificultat per deglutir (disfàgia) Dolor i inflamació en les glàndules al coll o la mandíbula Amígdales vermelles, inflamades (amigdalitis) Taques blanques o pus en les amígdales Febre  Tos Nas que moqueja Esternuts Dolors al cos Mal de cap Nàusees o vòmits

5 Imatges d´alguns Sìmptomes

6 TRACTAMENT Una irritació causada per la infecció viral, més comuna en general dura de cinc a set dies i no requereixen tractament mèdic . Pot alleujar els símptomes del mal de coll amb remeis naturals, com gargarismes d’infusions de sàlvia, malví, tormentila, etc. Si el mal de coll és causat per una infecció bacteriana, el seu metge li receptarà un tractament amb antibiòtics. La penicil · lina per via oral durant 10 dies és el tractament antibiòtic més comunament receptat per a les infeccions com la faringitis estreptocòccica.

7 Atencions de l'Auxiliar
Posar-li draps calents a la gola. Donar-li brous temperats. Fer-lo parlar el menys possible. Aixecar-li el llit o posar-li coixins si té molta tos. Podem pendre la temperatura ( sempre amb el permís de l´infermer/a.

8 Video informatiu d´alguns remeis naturals. https://www. youtube

9 Aquest treball a sigut realitzat per; Laura Muñoz & Raúl Serrano


Descargar ppt "Causes,Símptomes,Tractament"

Presentaciones similares


Anuncios Google