La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MITE D’ORFEU I EURÍDICE

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MITE D’ORFEU I EURÍDICE"— Transcripción de la presentación:

1 MITE D’ORFEU I EURÍDICE

2 Orfeu Enamorat d’Eurídice, una nimfa de les valls de Tràcia, la converteix en la seva esposa.

3 Mort d’Eurídice Un dia, tractant de fugir d’Aristeu, que pretenia fer-se amb ella, fou mossegada per una serp i va morir per aquesta causa.

4 Orfeu al veure’s en aquesta situació l’únic que feia era plorar desconsoladament. A la vora del riu Estrimó, va entonar cançons tan tristes que tots els déus i totes les nimfes el convidaren a baixar a l’inframon, amb la ajuda de la seva música. Una volta que arribà davant d’ Hades i Perséfone, déus dels inferns, va utilitzar la seva millor arma, la música, per a conseguir convéncer-los de donar a Eurídice una oportunitat de tornar al món dels vius. La condició que li posaren va ser que Orfeu hauria de caminar sempre davant d’ella i no mirar-la fins que arribaren dalt, i els rajos de sol hagueren banyat per complet a Eurídice. Orfeu mantenia els seus ulls cap avant a pesar que tenia unes ganes molt grans de vore la seva amada. Orfeu, pensant-se que ja havia acabat tot, es girà, però Eurídice tenia un peu a l’ombra i va ser retornada per sempre més als inferns.

5

6

7 Aquest és el treball del mite d’Orfeu i Eurídice
Aquest és el treball del mite d’Orfeu i Eurídice. Ha sigut un treball molt interessant ja que, encara que coneixia la història, no la coneixia en detall. Ha sigut útil per saber un poquet més de mitología i així tindre més cultura.

8 Treball Blanca Vilanova Lázaro


Descargar ppt "MITE D’ORFEU I EURÍDICE"

Presentaciones similares


Anuncios Google