La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO maig 2019

Presentaciones similares


Presentación del tema: "REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO maig 2019"— Transcripción de la presentación:

1 REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO maig 2019

2 OBJECTIUS DE LA REUNIÓ Avaluació competencial
Programa #aquIproubullying i l'eina B-Resol Calendari final de curs

3

4 Programa d'innovació pedagògica #aquiproubullying de prevenció, detecció i intervenció enfront l'assetjament entre iguals. OBJECTIUS DEL PROGRAMA Sensibilitzar la comunitat escolar de la importància de prevenir i erradicar l'assetjament entre iguals. Formar la comunitat escolar per tal de prevenir, detectar i intervenir davant possibles situacions d'assetjament entre iguals.

5 Apoderar i implicar l'alumnat per detectar i aturar els processos d'assetjament escolar mitjançant accions de servei a la comunitat. (GUAITES) Prevenir possibles situacions d'assetjament en el centre educatiu. Detectar, intervenir i aturar les situacions d'assetjament escolar.

6 FORMACIÓ PROFESSORAT ALUMNAT
Tallers de sensibilització a tot el claustre de professors. Equip impulsor programa #aquíproubullying. (6 professors). ALUMNAT Tutories de sensibilització a l’ESO. Formació de guaites entre l’alumnat de 3r i 4t d’ESO. (15 alumnes curs ).

7

8 Què és ? B-resol és una solució per lluitar contra el bullying, el ciberbullying, l’assetjament, i qualsevol tipus de conflicte dels adolescents Fent servir la tecnologia mòbil com a element innovador, perquè puguin alertar de la situació, tant les víctimes com els observadors, de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment.

9 CONTRASENYA EUGENI D’ORS: geni19
FES UN CLICK: CONTRASENYA EUGENI D’ORS: geni19

10 CALENDARI FINAL DE CURS
3 Classes Notes 3a av. 4 5 6 7 10 PROJECTES 11 12 13 14 17 Sortida Canal Olímpic 18 Notes FINALS 19 RECUPERACIONS 20 21 24 Festiu 25 26 27 Notes FINALS 28 9-11h. Reclamacions

11 PRECS I PREGUNTES?

12 GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA


Descargar ppt "REUNIÓ FAMÍLIES 1r ESO maig 2019"

Presentaciones similares


Anuncios Google