La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Www.auxiliarsdeconversa.cat.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Www.auxiliarsdeconversa.cat."— Transcripción de la presentación:

1

2 2. Els Auxiliars de conversa
Índex 1. Presentació 2. Els Auxiliars de conversa 2.1. Concepte 2.2. Tasques 2.3. Horari 3. El Centre educatiu 3.1. Tutor 4. Inscripció

3 1. Presentació El Servei d’Ensenyament Multilingüe de Catalunya té com activitat l’ensenyament d’idiomes. La nostra missió social és promoure els programes de mobilitat per estudiants i fomentar l’intercanvi cultural. El Programa Ac Plus! té com objectius impulsar la comunicació i l’aprenentatge lingüístic, així com la convivència, la sensibilització i la interculturalitat en el marc de les pautes establertes per la Unió Europea per a l’any 2020.

4 Servei d’Ensenyament Multilingüe de Catalunya
Programa Ac Plus! L’engranatge del Programa Ac Plus! reposa sobre tres pilars fonamentals: l’Escola (tutor), l’Auxiliar de conversa, i el Servei d’Ensenyament Multilingüe de Catalunya. Entre les tres parts hi ha simbiosi i sinergia, ja que tots hi col·laborem, hi participem activament, i vetllem pel seu òptim funcionament. És, per tant, important que entre tots establim una bona actitud i una comunicació fluida i eficaç, afavorint-hi intercanvis positius i enriquidors. Servei d’Ensenyament Multilingüe de Catalunya Escola Auxiliar de Conversa Tutor

5 Programa Ac Plus! El Servei d'Ensenyament de Catalunya s’encarregarà de buscar i seleccionar l’auxiliar de conversa al seu país d’origen, coordinarà la seva arribada, li impartirà un curs d’espanyol, li donarà el suport necessari durant la seva estada i contractarà una assegurança d’accidents 24/7 i de responsabilitat civil. El SEM Catalunya, facilitarà a l’escola les guies del centre educatiu i del tutor, farà arribar la informació de l’auxiliar de conversa a l’escola perquè pugui contactar i organitzar la primera trobada. Farà el seguiment donant suport i assessorament a l’escola durant tot el programa, sent el seu contacte per qualsevol dubte o incidència. L’escola donarà suport a l’auxiliar de conversa i l’ajudarà a tramitar la documentació necessària per tal de regularitzar la seva estada al nostra país.

6 2. Els Auxiliars de Conversa (Ac)
Els Auxiliars de conversa són estudiants universitaris, que desitgen realitzar pràctiques al nostre país, per tal d’adquirir experiència i completar la seva formació acadèmica.

7 2.1. El concepte El perfil dels nostres Auxiliars de conversa:
Universitaris majors d’edat. Anglès com a primera llengua. Responsables, dinàmics amb iniciativa, oberts i receptius, amb interès i curiositat, disposats i participatius, flexibles en les seves idees i plantejaments, constants en les tasques encomanades, i amb ganes d’ agradar i aprendre.

8 2.2. Tasques Els Auxiliars de conversa (Ac) donen suport a les activitats orals de les classes sota l’orientació i coordinació del professor titular, sigui d’infantil, de primària, de secundària, o de cicles formatius. El SEM Catalunya tindrà a disposició de l’Ac una comunitat amb recursos didàctics per ajudar-los en les seves tasques: Proporcionar un model de correcció fonètica i gramatical de l’anglès. Col·laborar amb els docents en la planificació d’activitats. Fomentar la motivació i l’interès de l’alumnat per la llengua i cultura. Donar suport a l’elaboració de materials. Ajudar amb els exàmens orals. Ajudar en les classes audiovisuals. Dinamitzar la classe amb jocs i lectures. Resoldre dubtes lingüístics. Realitzar pràctiques de conversa.

9 2.3. Horari L’horari estipulat és de 25 hores/setmanals, de dilluns a divendres i segons les necessitats del centre. L’Ac gaudirà de les vacances i dels dies festius del calendari escolar.

10 3. Centre Educatiu El centre ajudarà a l'Ac a buscar allotjament.
Una habitació en un pis compartit situat al centre urbà, on hi hagi transport públic i, a poder ser, prop de l'escola. Si l'allotjament estigues a més d'un kilòmetre de l'escola, el centre es farà càrrec del transport de l’allotjament a l'escola i de l'escola a l'allotjament. L’escola designarà un tutor.

11 3.1. El tutor El tutor serà membre de l’equip docent i parlarà la llengua de l’Ac. Serà l’encarregat d’integrar l’Ac al centre i de dissenyar l’horari i les tasques que haurà de portar a terme.

12 4. Inscripció Programa Ac Plus! Matricula 190€
Cost/Ac 1290€/mes per 9 mensualitats. Passes per formalitzar la inscripció en el Programa Ac: Omplir la sol·licitud i enviar-la al Servei d’Ensenyament de Catalunya, junt amb el comprovant bancari de la transferència del primer mes.

13


Descargar ppt "Www.auxiliarsdeconversa.cat."

Presentaciones similares


Anuncios Google