La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Índex Introducció Qui som? D’on venim? Cap a on anem? Què hem fet?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Índex Introducció Qui som? D’on venim? Cap a on anem? Què hem fet?"— Transcripción de la presentación:

1

2 Índex Introducció Qui som? D’on venim? Cap a on anem? Què hem fet?
Què volem fer? Dades de contacte

3 Introducció A partir d’una iniciativa de l’ICE de la UPC
Prenent com a base l’existència d’altres grups d’interès… Es proposa la creació de grups de treball en diversos àmbits de la innovació docent i de l’EEES El 5 d’abril de 2007 es realitza la crida oberta a la participació en el GReCo: GRup de recerca en Competències. El grup es constitueix, formalment, el 14 de maig de 2007.

4 Qui som? D’on venim? A inicis de juny, el GReCo está integrat per més de 75 persones 57 % dones, 43 % homes Representants de 20 universitats espanyoles, algun IES i una universitat italiana Àmbits variats: Arquitectura, Dret, Educació, Enginyeria Industrial, Expressió gràfica, Empresa, Filologia, Filosofia, Física, Geografia i Història, Informàtica,Interpretació i Traducció, Òptica, Matemàtiques, Psicologia, Química, Telecomunicacions, etc

5 Cap a on anem? A treballar la temàtica de les COMPETÈNCIES, enteses en el seu sentit ampli, com el conjunt dinàmic de coneixements, habilitats, actituds, aptituds i experteses que permeten parametritzar els resultats de l’aprenentatge

6 Cap a on anem? El grup s’obre tant a les competències genèriques o transversals (personals, instrumentals i sistèmiques), pròpies del “saber ser” i “saber estar”, com a les específiques(professionals, disciplinars i acadèmiques), relatives al “saber fer”.

7 Cap a on anem? La finalitat del GreCo, és aglutinar un conjunt ampli de persones interessades en aquesta temàtica per a disposar d’un fòrum de discussió i d’intercanvi d’experiències als voltants d’aquesta temàtica que, sens dubte, ha de ser clau en la definició de les noves titulacions de l’EEES.

8 Cap a on anem? Inicialment es creu convenient desplegar centres d’atenció relatius a Aspectes conceptuals, metodològics i procedimentals. Experiències portades a terme. Seguiment i avaluació dels procediments competencials.

9 Què hem fet? Reunió de constitució formal del grup i reunió de treball per a definir objectius inicials(maig 2007) Activació d’un blog ( (abril/maig de 2007) Realització de plantilles per a comunicacions (maig 2007)

10 Què volem fer? [A curt termini (confirmades)]
Reunió i debat sobre com es treballen les competències a l’ESO i com s’esperen a les empreses (dia 3 de juliol de 2007) Recopilació de material d’interès i posada en un entorn web adient (RIMA). Activitat ja iniciada a la bitàcora del GReCo.

11 Què volem fer? [En projecte]
Realització de reunions periòdiques de treball i planteig d’objectius. Realització de jornades per a debatre temes d’interès. Publicació d’experiències portades a terme. Manteniment del blog (?)

12 Contacte Robert Piqué UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA Instiut de Ciències de l'Educació GReCo - GRupo de investigación en Competencias EUETIB - Edifici UR-1 - Despatx BD-07 Urgell, BARCELONA (SPAIN) URL: Blog: Tel.: ( intern UPC) Fax.:


Descargar ppt "Índex Introducció Qui som? D’on venim? Cap a on anem? Què hem fet?"

Presentaciones similares


Anuncios Google