La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Amb la col.laboració de:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Amb la col.laboració de:"— Transcripción de la presentación:

1 Amb la col.laboració de:

2 Contingut 1. Objectius 2. Visió general 3. Principals beneficis
Índex 1. Objectius 2. Visió general 3. Principals beneficis 4. Altres possibilitats i propostes 5. Arquitectura del projecte 6. Equip de treball

3 Objetius principals Introducció FestCAT és una una aplicació mòbil que té, com a principal objectiu, ajudar a la promoció de les festes majors del nostre Païs Catalunya. Duent a terme una gran difusió dels programes de festa major i festes populars de cada població, sigui quina sigui la seva dimensió. La intenció és fomentar l’assistència de públic a les festes populars de Catalunya, aconseguint un augment del consum i dels ingressos ja no només en els esdeveniments de les festes majors, sinó en el comerç tradicional de cada localitat. FestCAT és una producció del grup Abalit Technologies i la Generalitat de Catalunya, i ja està desenvolupada; únicament manquen introduïr les dades de les poblacions que s’adheriran al projecte i/o canviar les ja publicades. L'App és de descàrrega gratuïta per a iPhone i Android. A més a més, la incorporació de les festes majors no durà cap cost per part dels Ajuntaments ni altres entitats. La moneda de pagament que rebrem nosaltres (Abalit Technologies) serà incloure el nostre logotip com a firma de desenvolupador a l’APP, per a fer-nos conèixer a Catalunya.

4 Visió general Internacionalització de les festes majors
Breu visita a través de l’APP Internacionalització de les festes majors L’APP està disponible en: Català, Castellà, Euskera, Anglès, Rus, Portuguès, Xinès, Francès, Italià, Japonès, Suec Menú principal Menú minimalista, senzill i funcional. Fàcil de fer servir per usuaris de totes les edats. Visualizació global de tota l’operativa de l’App.

5 Visió general Agenda de propers esdeveniments
Breu visita a través de l’APP Agenda de propers esdeveniments Llistat d’esdeveniments endressats de manera cronològicament. Filtratge per població i província. A cadascún d’ells, s’hi indicarà a quina població es fa.

6 Visió general Detall d’esdeveniment
Breu visita a través de l’APP Detall d’esdeveniment S’hi inclou el títol, descripció i una fotografia. Botó per a convidar amics, fent que l’APP sigui molt viral i s’expandeixi ràpidament per les xarxes. Botó per a apuntar-se a l’esdeveniment i poder fer una millor previsió d’assistència, contractant més personal si fós necessari (per exemple). Guia assistida per GPS fins al punt en qüestió. Enllaç a venda d’entrades, o a la pàgina oficial.

7 Visió general Comunitat (Xarxa Social pròpia del projecte)
Breu visita a través de l’APP Comunitat (Xarxa Social pròpia del projecte) S’hi inclou la creació d’una xarxa social pròpia. Amb aquesta Xarxa Social, tothom que faci servir l’APP podrà registrar-s’hi de manera gratuïta, i xatejar amb altres persones usuàries de l’APP. Es podràn pujar fotografies que sortiràn al mur principal de l’APP, de l’estil de Facebook o Instagram.

8 Visió general Perfil d’usuari
Breu visita a través de l’APP Perfil d’usuari Cada persona usuària podrà pujar fotografies a l’APP. Podrà crear-se un perfil indicant edat, gènere i altra informació d’interès. Es podrà enviar missatges a altres usuaris i, òbviament, s’inclou una opció per a ignorar o denunciar usuaris que poguéssin tenir comportaments ofensius o molestos.

9 Principals Beneficis FestCAT permet:
Resum FestCAT permet: Tenir una xarxa social per a ciutadanes i ciutadans de Catalunya. Oferir informació sobre els programes de les festes majors del nostre Païs. Millorar i potenciar l’afluència de persones a les festes majors. Incrementar el consum a les poblacions, fomentant el comerç tradicional. Donar una gran imatge d’innovació. Incloure, si es desitja, publicitat o sponsors. Trobaràn més informació a la nostra pàgina web:

10 N'esperem la vostra col·laboració.
Moltes gràcies! N'esperem la vostra col·laboració. Únicament ens heu d’enviar un per a donar-vos l’accés al vostre panell de gestió, amb les instruccions per a introduïr les vostres festes populars. ÉS GRATUÏT! (+34)


Descargar ppt "Amb la col.laboració de:"

Presentaciones similares


Anuncios Google