Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Dissabte 27 de maig de 2017 PRIMERS
Amanidade salmó, amb reducció de mòdena Amanida de bacallà amb romesco Amanida de fabetes, pernil i vinagreta de verdures Salmorejo amb pernil i ou picat Fideuà amb allioli Piquillos farcits de brandada de bacallà i salsa de gambes SEGONS Entrecot de vecdella 250gr Ossobuco guisat amb bolets Cua de bou amb reducció de vi (sup. 3€) Xuletó de porc, a l’strogomof Cua de rap a la marinera Salmó a la crema d’ametlles Lluç al papillot amb verdures i fumet Orades al forn amb patata fornera Xuletó de vedella 450gr (sup.5€) POSTRE Pastíssos laietà fruita Mel i mató Gelat Pa i beguda inclosos 19,50€ (IVA inclòs) MENU INFANTIL: Pasta bolonyesa, pollastre arrebossat i postre 11,00€ Pintor Ribalta, 2-8 / 08028Barcelona Tel · Fax ·
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.