Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Restaurant dinou vint-i-dos
PRIMERS Burrata amb fons de pesto Lasanya vegetal al graten Espinacs, amb cigrons i bacallà Mouse de foie amb crocanti i torradetes Boletes de gouda amb melmelada de tomàquet Llagostins amb tempura i soja Esqueixada de bacallà Gaspatxo andalús Tagliatele a la crema de brie SEGONS Cuixa de xai llaminada amb la seva salsa Entrecot gallec 300gr Tataki de tonyina amb salsa teriyaki Galtes de vedella desosades al ví negre Hamburguesa Angus farcida de mouse de foie Mandonguilles amb sípia Llibret de llom Llobarro a la donostiarra Fideus a la marinera Entranya al chimichurry 19,50€ (iva inclós) MENU PLAT ÚNIC: Xuletó de 800g gallec amb la seva guarnició 15,50€ MENU INFANTIL: Macarrons napolitana, hamburguesa i patates 11€
2
Restaurant dinou vint-i-dos
ASSORTIT DE POSTRES Fruita del dia Iogurt natural amb mel Pastis l’arpeira Sorbet de llimona o mojito Crocanti de vainilla o nata Cucuruxo de nata i turró Trufas de xocolata Bombon vainilla i xocolata, magnum blanc o negre, i sandwix stracciatela Pastissos del dia: Carrot cake, Sacher, santiago, poma i mango Gofres amb xocolata desfeta Multicereals amb xocolata calenta Borratxo de ron amb crema cremada
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.