La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Cicle Superior (Curs 2015 / 2016) CIM D’ÀLIGUES.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Cicle Superior (Curs 2015 / 2016) CIM D’ÀLIGUES."— Transcripción de la presentación:

1 Cicle Superior (Curs 2015 / 2016) CIM D’ÀLIGUES

2 CONEGUEM LES RAPINYAIRES: itinerari forestal
Amb l’objectiu d’apropar-nos a les aus rapinyaires i els elements que formen el seu ecosistema, els alumnes de 5è i 6è vam visitar el Cim d’àligues que es troba a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental) envoltat d’una fauna i flora característica del clima mediterrani. Primer vam fer un itinerari pel bosc on ens van explicar aspectes generals de fauna i flora, cadena alimentària i diferents espècies d’ocells de bosc.

3 Visitem la zona de gàbies
Després vam anar a la zona de gàbies on vam poder veure molts tipus de rapinyaires i conèixer les característiques pròpies d’aquestes aus. Vam poder observar de ben a prop, unes 25 espècies: mussol, duc, òliba, falcó, àguila, aligot, milà…

4 Vam poder veure volar en llibertat alguns exemplars d’aus rapinyaires i comparar les diferències entre uns i altres, sobretot pel que fa al tipus de vol i d’alimentació. Sessió de vol

5 I per acabar una gimcana!

6 APRENEM UNA MICA MÉS Arran d’aquesta sortida vam realitzar altres activitats transversals per treballar i aprofundir més sobre aquestes aus tan interessants.

7

8

9 Observem les egagròpiles
Una egagròpila és una bola que expulsen algunes rapinyaires després de menjar i que conté les restes que no poden digerir.

10

11

12 Un cop hem trobat les restes d’animals que es desprenen de l’egagròpila, intentem identificar de quins ossos es tracta i de quins possibles animals provenen.

13

14 Creem el nostre Cim d’Àligues!
Entre els dos cursos, i amb l’ajuda del mestre de plàstica, vam dibuixar i pintar un mural per recrear el paisatge de la sortida. Cada alumne va dibuixar una o més d’una au rapinyaire per donar vida al nostre mural i per mostrar la varietat d’aus que vam poder conèixer.

15

16

17

18 Si voleu saber més sobre aquestes magnífiques aus, teniu més informació a:
Nosaltres us recomanem visitar-les, va ser una experiència fantàstica!

19 CICLE SUPERIOR


Descargar ppt "Cicle Superior (Curs 2015 / 2016) CIM D’ÀLIGUES."

Presentaciones similares


Anuncios Google