La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Cant de la sibil·la → https://www.youtube.com/watch?v=5BniECJ7GC0 24 de desembre Dia 24 de desembre, és la nit de Nadal. Al capvespre, a la missa del gall,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Cant de la sibil·la → https://www.youtube.com/watch?v=5BniECJ7GC0 24 de desembre Dia 24 de desembre, és la nit de Nadal. Al capvespre, a la missa del gall,"— Transcripción de la presentación:

1 Cant de la sibil·la → https://www.youtube.com/watch?v=5BniECJ7GC0
24 de desembre Dia 24 de desembre, és la nit de Nadal. Al capvespre, a la missa del gall, es canta la sibil·la que va sorgir a Catalunya i molt de temps després va arribar a les Illes Balears. Després de la missa es sol prendre xocolata amb ensaïmada o coca. Cant de la sibil·la →

2 25 de desembre El dia de Nadal és la festa religiosa i familiar. Aquest dia es reuneixen tota la família a les taules i tradicionalment el menú per dinar és: De primer plat → Sopa farcida Segon plat → Indiot, pollastre o porcella. Per acabar el dinar de Nadal, les postres són: neules, coques de Nadal, torró i xocolata. A altres zones de les Illes Balears mengen la salsa de Nadal i el Bescuit a Eivissa o la llet d’ametlla a altres llocs de Mallorca.

3 ← Sopa farcida Gall d’indi → ← Pollastre Porcella rostida →

4 ← Ametlles per fer torró
← xocolata coca de Nadal → Neules →

5 Bescuit i salsa de Nadal (Eivissa)
Llet d’ametlla (altres llocs de Mallorca)

6 RECEPTA DE TORRÓ D’AMETLLES I TAMBÓ D’AMETLLES
500 g. DE AMETLLES, 400 g. DE SUCRE 1 LLIMONA RATLLADA CANYELLA 6 NEULES 200 g. D’AMETLLES 200 g. DE SUCRE 1 LLIMONA

7 26 de desembre És la segona festa de Nadal o sa mitjana festa, que coincideix amb el dia de Sant Esteve.


Descargar ppt "Cant de la sibil·la → https://www.youtube.com/watch?v=5BniECJ7GC0 24 de desembre Dia 24 de desembre, és la nit de Nadal. Al capvespre, a la missa del gall,"

Presentaciones similares


Anuncios Google