Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
Publicada porRosa Moya Cano Modificado hace 6 años
1
Jordi Ballester Gemma Roca Albert Castellet Aina i Núria Castellet
3a edició del “sopar de...” LES CREPS 5 de desembre de 2007 Estamariu Concursants: Jordi Ballester Gemma Roca Albert Castellet Aina i Núria Castellet Judit Rovira Miquel Llordella Núria Oliva Xavi Grané Roser Español Sergi Gomà Isaac Ruiz Eli Genís Beti Faura Joan Rovira
2
La preparació de les creps
“… osti tú, això és molt lent de fer…”
3
La preparació de les creps
4
Gemma Roca i Jordi Ballester crep EPSILON
Escalivada de pebrot i albergínia, botifarra negra i formatge fos
5
Roser Español i Sergi Gomà crep POPEYE
Espinacs frescos i alls fregits, ricotta, parmesà ratllat, pinyons i panses
6
Albert Castellet, Aina i Núria INDIAN CREP
Verdures al curry (alls tendres, cebes, patates, pèsols, espinacs, pastanagues, curry i pebre comú), formatge de cabra, formatge gouda vell. La base amb farina integral i comí.
7
Xavi Grané i Núria Oliva crep CEL VERMELL
Formatge, ametlla torrada i picada, dàtils amb beicon i pernil serrat
8
Eli Genís i Isaac Ruiz crep CARAMEL ESCALIVAT
Escalivada de pebrot i albergínia, formatge blau, nous trinxades i sucre caramelitzat pel damunt
9
Judit Rovira i Miquel Llordella SPAVILA CRÊPE
Pebrot, albergínia i ceba escalivats (amanita sal i pebre)i formatge de cabra
10
Beti Faura i Joan Rovira crep ALL i OLI
Sofregit seba, botifarra de bolets, crema de llet, all i oli. Base amb farina de blat sarraí
11
El sopar
12
Les creps guanyadores “La millor” ALL i OLI
Premi: Paella per fer creps “La pitjor” EPSILON Premi: creps preparades “La més original” INDIAN CREP Premi: Pala per girar creps Les puntuacions
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.