La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

REUNIÓ INICI CURS CURS 2012-2013.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "REUNIÓ INICI CURS CURS 2012-2013."— Transcripción de la presentación:

1 REUNIÓ INICI CURS CURS

2 REUNIÓ D’INICI DE CURS: SEGON DE CICLE INICIAL-CURS 2012-2013
● MESTRES 2n A: Montse Torras 2n B: Gemma Oms Música: Mº Helena Ribas Religió: Elvira Villagrasa Alternativa: Àngela Fernández/ Gemma Oms Educació Física: Isaac Vilamitjana Llengua anglesa: Àngels Martínez Educació Especial: Marta Boira Aula d’acollida: Ester Lloveras Suport: Mestres del cicle ● HORARI I CALENDARI: El curs s’ha iniciat el 12 de setembre en horari de 9 a 12:30h i de 15 a 16:30h. Les classes acabaran el 21 de juny. La jornada intensiva serà del 10 al 21 de juny (ambdós inclosos).

3 MESTRES DE CICLE INICIAL
Joan Elvira Janina Anna Gemma Montse Àngels Mª Helena Isaac Àngela

4 ● INFORMACIONS GENERALS:
Relació amb el tutor/a: Horari d’atenció a les famílies: 2A/2B: divendres 12:30-13:30 *Si sorgeix algun problema, sempre cal parlar amb el tutor/a o el/la mestra afectada. Esmorzars: La carmanyola ha de dur el nom. Dimecres: dia de la fruita. Autorització medicaments: El full d’autorització es recollirà a consergeria. Recordeu que els pares/mares d’alumnes amb malalties cròniques han d’actualitzar les dades del tractament.

5 Aniversaris: A primària no se celebren els aniversaris
Aniversaris: A primària no se celebren els aniversaris. Només es repartiran invitacions si són per a tota la classe. Mocadors de paper: Els alumnes han de portar una capsa de mocadors de paper. Simulacre d’incendis: Durant el curs es farà un simulacre d’incendis sense avís previ. Roba: Cal portar tota la roba marcada amb el nom del nen/a. Les jaquetes i abrics cal que portin una veta llarga per poder-les penjar. L’escola no es pot fer responsable de les peces de roba que es perden.

6 Càrrecs Ús de l’agenda Ús de la llibreta Deures Estoig i material necessari Material d’Educació Física Biblioteca: - Servei de préstec - Bibliopati Maletes viatgeres ORGANITZACIÓ DE L’AULA

7 ● CONTINGUTS I ÀREES A TREBALLAR DURANT EL CURS:
Llengua catalana: Lectura (oral i silenciosa) i comprensió de diferents tipologies textuals amb lletra d’impremta, insistint en una bona velocitat, fluïdesa i entonació. Expressió oral: Memorització de refranys, poemes i endevinalles. Explicació de fets, vivències, opinions i argumentacions amb ordre i coherència. Expressió escrita: Escriptura de frases, petits textos i textos més elaborats (contes, notícies, etc.), aplicant progressivament les normes d’ortografia treballades. Traç: Continuar el treball de la lletra lligada.

8 Llengua castellana: Comprensió oral (audicions). Lectura i comprensió lectora. Expressió oral utilitzant el vocabulari treballat. Introducció de l’ortografia arbitrària en castellà, aprofitant similituds amb el català, però també remarcant les diferències entre normes i sons. Escriptura de frases. Llengua anglesa: Comprensió i expressió oral: Es treballa a partir d’audicions (cançons, contes, tec.) i frases fetes (presentacions, demandes, preguntes, fórmules de cortesia, d’intercanvi, etc.). Vocabulari: Colors, numeració, dies de la setmana, mesos de l’any, parts del dia, parts del cos, sentiments, fruites, animals, el temps, la família, el treball, el transport, festes típiques angleses, i tot allò que s’avingui amb els seus interessos (activitats de classe, sortides, etc.).

9 Matemàtiques: - Numeració de 0 a 1000, conceptes de U, D i C. - Sumes portant-ne de 2 i 3 xifres. - Restes sense portar-ne de 3 xifres. Introducció de la resta portant-ne de 2 xifres. - Doble i meitat: Es realitzen les sèries del quinzet per anar agafant, progressivament, agilitat en el càlcul i la numeració. - Resolució de problemes de suma i resta amb la numeració treballada i càlcul mental del quinzet. - Figures planes i cossos geomètrics: Estudi de les seves característiques. - Mesura: Longitud, pes, capacitat, temps i moneda. - Estadística: Lectura i interpretació de gràfics de barres i productes cartesians. - Taules de multiplicar: Al 3r trimestre es fa la introducció al concepte i el càlcul de la multiplicació, l’estudi de les taules del 2, del 5 i del 10 (i anar introduint les altres fins on s’arribi, respectant el ritme de cada alumne).

10 Música: Lectura i escriptura musicals: Les notes do, re, mi, fa, sol, la. D.c. = Da capo (tornar a començar). Audició: Audicions d’autors clàssics del llibre. Cançó i veu: Exercicis d’escalfament i respiració, i cançons de les estacions de l’any, de les festes (castanyada, Nadal, carnestoltes, etc.). Ritme, moviment i dansa: Exercicis de moviment per treballar i comparar els ritmes, danses i llenguatge musical (negra, silenci de negra, corxeres, blanca i silenci de blanca). Coneixement del medi social, natural i cultural: El cos, els animals, l’alimentació, el reciclatge, els mitjans de comunicació i transport, les plantes, l’hort, l’espai i els planetes, el dia i la nit, eines i materials i el medi físic.

11 Educació física: Habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, salts, girs, llançaments, recepcions i maneig d’objectes) Cos, imatge i percepció (equilibri i desequilibri, lateralitat, espai-temps, tensió-relaxació, respiració) El joc (senso-motrius, multiculturals) Activitat física i salut (hàbits higiènics, alimentaris i posturals), Expressió cultural (emocions...). Aquest any, durant el tercer trimestre, es farà un curset de piscina de 9 sessions i es realitzarà dins d’aquesta àrea.

12 Educació artística visual i plàstica: Explorar i percebre (a partir dels elements presents en l’entorn natural, cultural i artístic), interpretar i crear. S’haurà de portar una bata o samarreta vella per no embrutar-se. Treball interdisciplinar: Durant el curs es treballarà la vida i obra de Salvador Dalí, a través de les àrees d’educació artística, visual i plàstica, àrees de llengua, coneixement del medi i matemàtiques. Religió: Els valors de la família i de l’amistat a través de la religió catòlica, i la visió de diferents cultures i religions Alternativa: L’objectiu principal és treballar la lectura, la comprensió lectora (competència comunicativa), i l’expressió oral i escrita a través dels contes de valors i afavorir la reflexió personal. Tutoria: Resolució de conflictes, cohesió de grup i cooperació, treball d’hàbits, valors i normes, educació emocional...

13 2on A DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9,00 – 10,00 ANGLÈS CATALÀ* EDUCACIÓ FÍSICA CASTELLÀ 10,00 – 11,00 MEDI MATES* TUTORIA PAI 11,00 – 11,30 11,30 – 12,30 LECTURA ED. MUSICAL 12,30 – 13,00 SEP 15,00 – 16,00 MATES RELIGIÓ/ALTER PLÀSTICA 16,00 – 16,30 CALCUL MENTAL*

14 2on B DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9,00 – 10,00 CASTELLÀ CATALÀ* ED. MUSICAL EDUCACIÓ FÍSICA 10,00 – 11,00 MEDI MATES* ANGLÈS PAI 11,00 – 11,30 11,30 – 12,30 LECTURA TUTORIA 12,30 – 13,00 SEP 15,00 – 16,00 MATES RELIGIÓ/ALTER PLÀSTICA 16,00 – 16,30 CALCUL MENTAL*

15 ●AVALUACIÓ: La nota final és numèrica i s’obté de la valoració del treball que es fa diàriament a l’aula i de les fitxes d’avaluació. Aquestes fitxes es portaran corregides a casa i es retornaran signades. Al final de curs les arxivaran a l’àlbum. ● SORTIDES: Sortides de natura Sortides locals Sortida d’un dia Colònies: - Pagament - Comportament


Descargar ppt "REUNIÓ INICI CURS CURS 2012-2013."

Presentaciones similares


Anuncios Google