La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

REUNIÓ DE PARES P-4 7 de setembre de 2017

Presentaciones similares


Presentación del tema: "REUNIÓ DE PARES P-4 7 de setembre de 2017"— Transcripción de la presentación:

1 REUNIÓ DE PARES P-4 7 de setembre de 2017
Benvinguts a l’escola

2 1. PRESENTACIÓ DE LES MESTRES: P-4 : Laura Adamuz, Marielo Sánchez i Àgata Chichiercha 2. Web: - Escola Intel·ligències múltiples Lema d’aquest curs 3. Blog Centre d’Interès E.I. : Els insectes

3 L’ADAPTACIÓ Anem molt a poc a poc.
Canvi de rutina després de l’estiu. Han de tornar a agafar el ritme. Els primers dies proven els límits (Ex: beure aigua, jugar al lavabo...). L’horari de classe és flexible.

4 5.QUÈ FAREM A L’ESCOLA? DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 9:00
9:30 9:45 Entrada relaxada Micro-espais Quart d’Hora Assamblea Anglès QH 10:00 ESMORZAR 11:00 ESPAIS Música Ens movem 13:00 DINAR 15:00 AMBIENTS Activitats aula Assemblea 16:00 PATI 17:00 Sortida relaxada

5 Entrades: Sortides: Matí per la porta d'infantil.
La porta s'obre de les 8:55 a les 9:15h Tarda per la porta d'infantil. La porta s'obre de les 14:55 a les 15:05 Sortides: La porta s'obre de les 12:55 a les 13:05 Tarda els pares entren per la porta d'infantil fins les aules. Entrarem per una porta i sortirem per l’altra. La porta s'obre de les 16:50 a les 17:05 Fora de l'horari d'obertura de portes, els nens hauran d'entrar i sortir per la porta principal.

6 ENTRADA RELAXADA: MICROESPAIS
Animals, construccions, cotxes,… Puzzles Contes Jocs de taula Material manipulatiu: fulls, tisores, rotuladors, etc. Material per treballar la motricitat fina: clauets, collarets, plastilina,...

7 ESPAIS: Llenguatge matemàtic Llenguatge escrit Art
Experimentació, manipulació Joc simbòlic Construccions Natura Biblioteca Puzles / Grafisme

8 AMBIENTS: Chill-out Comunicació Construccions Joc simbòlic
Playground-Psico Experiments Atelier

9 6. INFORMACIONS NOVES No fan migdiada. Lavabo fora de la classe.
Penjadors fora de la classe Vetes i noms. Sortida relaxada Aula nova, nous materials. Canvi de pati 1r Trimestre. 2n i 3r Trimestre, pati compartit.

10 Complementàries : Anglès Pedro Jocs matemàtics M.Jesús Teatre Marielo
Ens movem Marielo (Roba còmoda i bambes de velcro) dimarts i dijous MARTA VALERA: MÚSICA 2 dies a la setmana

11 8. PRIORITATS a P-4 AUTONOMIA PERSONAL ESQUEMA CORPORAL
SEGURETAT EN EL GRAFISME EXPRESSIÓ VERBAL LLENGUATGE ESCRIT LLENGUATGE MATEMÀTIC

12 9. SORTIDES I ACTIVITATS 1er Trimestre: - PARC DEL MOTOR (Sant Esteve Sesrovires) - OBRA DE NADAL 2on Trimestre: - MUSEU (A concretar) 3er Trimestre: - PARC DE CAN MATES (Sant Cugat del Vallès) - TEATRE EN ANGLÈS - TALLER DANSA A L’ESCOLA ALTRES: - TEATRE (a concretar)

13 NORMES A RECORDAR En cas de malaltia o falta:
TRUCAR a l'escola (des de les 8 del matí a la porteria) Tel INFORMAR ALS MESTRES per escrit amb una nota a la mà si és alguna cosa imprevista. Sinó heu d’utilitzar la plataforma de comunicació Educamos. En cas de polls o virus contagiosos com la conjuntivitis, el nen no pot assistir a l'escola. La bosseta de l'esmorzar ha de ser de roba: no motxilles ni bolsos. Cal portar un tovalló de roba dins la bosseta de l'esmorzar. Els esmorzars han de ser lleugers i els divendres és el dia de la fruita (per promoure el consum de fruites i hortalisses entre els infants). Ser conscients amb el medi ambient.

14 NORMES A RECORDAR Els medicaments han d'anar amb AUTORITZACIÓ, RECEPTA MÈDICA i a la capsa ha d'anar el NOM, DOSI i HORARI. Pels aniversaris, bufem un pastís i posem una corona feta a l’aula. JA NO PORTEM “XUXES”. Paciència per recollir els nens. A l’escola cal venir vestits amb roba còmoda. TOT MARCAT. No es poden portar joguines, però sí contes que s'explicaran quan es pugui Si ve una persona no habitual a recollir els vostres fills/es, aviseu via Educamos, amb una nota o per telèfon.

15 8. INFORMACIONS VÀRIES Menjador: Laura (administració)
Coordinadora de menjador: Alicia Entrevistes personals (Segons horari de les mestres) via Educamos Informes (Febrer i Juny)

16 11. DOCUMENTS A L’AULA Pares/mares DELEGATS (2 ó 4)
Revisió telèfons nous Al·lèrgies (Administració i a les tutores) Pares/mares/avis: participar a la vida escolar Extraescolars Autoritzacions sortides (retornar durant la primera setmana) Model medicaments Autorització d’imatge????

17 Moltes gràcies per la vostra confiança i BON INICI DE CURS PER TOTHOM


Descargar ppt "REUNIÓ DE PARES P-4 7 de setembre de 2017"

Presentaciones similares


Anuncios Google