Types of Tapas. 1)Boquerones en vinagre  Fresh fillets pickled in vinegar with salt and garlic, best made home made in the fishing ports of Andalusia.

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Transcripción de la presentación:

Types of Tapas

1)Boquerones en vinagre  Fresh fillets pickled in vinegar with salt and garlic, best made home made in the fishing ports of Andalusia and Levante. Small and oily-fleshed, anchovies, have a short shelf-life; the treatment adds a few days’ grace, a practical response to lack of refrigeration in a hot climate. Serve drained from the pickle, dressed and topped with garlic, chopped parsley and a thread of Olive oil.  Filetes encurtidos en vinagre con sal y ajo. Hecho casero en los puertos pesqueros de Andalucia y Levante. Servado drenado de la salmuera con el ajo, el perejil picado y pequenas aceitas de olivia.

2) Patatas Bravas  small potato pieces, deep-fried, boiled, or sautéed, spicy, with tomato and garlic. Cheap, the simplest and most economical of tapas. Invented by the Bar Tomas in the Sarria district of Barcelona, a very famous place.  Pequenos pedazos patatas, fritos o hervidos, picante con tomate y ajo.

3) Pinchitos moruños (Moorish kebabs)  small meat pieces marinated in oil, garlic, spices- cumin, coriander, sometimes turmeric. A specialty of Andalusia.  Pequenos trozos de carne marinados en aceite, ajo, Especias- comino, cilantro, curcuma veces.

4) Albondigas en salsa  Little pork and beef meatballs, covered by a sauce which is based on gently spiced tomatoes, or parsley, or saffron and almonds.  Pequeno cerdo y albondigas de carne, cubierto por una salsa que se hace por los tomates especiados suavmente, o perejil, o el azafran almendras.

 Gracias!  By Karan Chaudhary