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Publicada porMiguel Espejo Villalba Modificado hace 8 años
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El aceite: the cooking oil El ajo: the garlic El caldo: the broth Los camerones: the shrimp El estufa: the stove El fregadero: the sink El fuego: the fire/heat El horno: the oven Los mariscos: the shellfish El microondas: the microwave El ingrediente: the ingredient
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La olla: the pot El pedazo: the slice/piece El refrigerador: the refrigerator La salsa: the salsa/sauce El sartén: the frying pan El vinagre: the vinegar El cuchillo: the knife La cuchara: the spoon El tenedor: the fork La servilleta: the napkin La receta: the recipe
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Añadir: to add Batir: to beat Calentar (e ie): to heat La cucharada: the tablespoon Freír (e í)(e i preterite): : to fry Hervir (e ie present)(e i preterite): to boil Mezclar: to mix Pelar: to peel Picar: to chop Probar (o ue): to taste/try
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Al horno: baked (just put it after the noun) Apagar: to turn off Caliente: hot ¿Cómo se hace…?: how do you make ¿Con qué se sirve…?: what do you serve ____ with? Congelado/a: frozen (just put it after the noun Dejar: to leave Encender: to turn on/light Enlatado/a: canned Fresco/a: fresh Frito/a: fried Olvidarse de: to forget about Tirar: to throw (away)/spill
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