Facendo pan
a masa
INGREDIENTES: -Fariña (trigo) -Auga -Sal -Lévedo industrial
Amasado
Amasado
Comprobando a elasticidade da masa
Pasando a masa á tolva da máquina
Pasando a masa á artesa
Pan de centeo
INGREDIENTES: -Fariña (centeo+trigo) -Auga -Sal -Lévedo industrial -Cereal malteado
Amasado
Pasando a masa á artesa
Pan da Vila
INGREDIENTES: -Fariña (trigo) -Auga -Sal -Lévedo natural (lévedo feito a partir dunha masa-nai)
corte e pesado
embolado enrolado
primeira fermentación
as formas
tendido
Procesado mecánico
segunda fermentación
cocción
Corte das pezas
Enfornado
Desenfornado
Coa colaboración de Ubaldo e Emilio IMAXES e MONTAXE: Adela Leiro Mon Daporta Coa colaboración de Ubaldo e Emilio PANADERÍA A SANTIÑA Pontevedra, setembro 2012