TEMPS D’OPORTUNITATS IV JORNADA TÈCNICA D’INNOVACIONS INFERMERES

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Simulación de ocupación de los 3 hospitales de Murcia como únicos recursos docentes de la UMU.
Advertisements

T La infermera a pediatria CASAP Can Bou. Xerrades Programa Formació pares i mares Lactància materna SiE Espai Nadó Vacunacions escolars Benvinguda Nounat.
Gerente Sector Zaragoza II Dr. José Manuel Aldámiz-Echevarría Iraurgui
Dirigit als professionals sanitaris i al públic en general
XXVII Edició dels Dimecres Pediàtrics
I JORNADA DE TREBALL SOCIAL Treball social i salut: dilemes ètics
REUNIÓ INFORMATIVA AMB LES FAMÍLIES ACOLLIDORES
Per realitzar la inscripció de forma gratuïta
Per realitzar la inscripció de forma gratuïta
CATÀLEG DE QUALIFICACIONS PROFESSIONALS
Intercanvi terapèutic en atenció primària.
El benchmarking, una eina que contribueix a la millora dels resultats
divendres 21 de novembre de sala d’actes Hospital de Palamós
En la societat actual, i en un futur, tant les persones amb dèficit d’autonomia personal com la gent gran presenten necessitats diferents a l’hora d’optar.
JUNTA LOCAL DE SEGURETAT DE MATARÓ
TEMA 3. MARC PER A L’ESTUDI DE L’0RGANITZACIÓ DEL CENTRE EDUCATIU
III Jornada de transport sanitari
Taula sectorial de Gent gran en risc Avaluació i línies de treball
Escola de cuidadors. Escola de cuidadors Una mica d'Història.
Algunes dades 65 i més anys ,5 % 75 i més anys ,5%
Desenvolupament de la sessió:
Taula local d’infància de Santa Coloma de Gramenet Sessió de constitució Secretaria tècnica 11 de Desembre de 2015.
Programa HCCC i Recepta electrònica: Impacte i lideratge
Objectius Disposar d’informació que ens aproximi a estimar el cost mitjà i la seva variabilitat en relació amb les diferents línies d’activitat i sobre.
CONFERÈNCIES Trobada 4 d’octubre
(Avinguda Pearson, nº 21, Barcelona)
“La Responsabilitat Social Corporativa en els nous entorns”
Programa Us convidem al Debat :
Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies
TECNOLOGIA i HUMANISME: Teràpies Digitals
V Dia d’ATENEA 18 de Juny de 2013.
“…acompanyem al ciutadà en el decurs de la seva vida…”
Recerca a l’Atenció Primària:
Plantilles complexes i la gestió del temps de les persones.
Consultar programes i inscripció a
PROCÉS D’ALTA PRECOÇ.
Per realitzar la inscripció de forma gratuïta
III Jornada de transport sanitari
PROGRAMES I ACTUACIONS
Us convidem a la I Jornada de Comunicació Corporativa de La Unió:
SATSE SINDICAT D’INFERMERIA
20 DE MARÇ DE 2018 Jornada de Portes Obertes per a futurs residents de l’Hospital Universitari Joan XXIII i la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció.
ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS INQUIETUDS NECESSITATS DEMANDES ROL DEL COL·LEGI ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS.
ATENCIO A LA CRONICITAT: CARTERA DE SERVEIS HOSPITAL COMARCAL
Sala d’actes Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
I V GORA DE SALUT COMUNITÀRIA Lleida, 27 de maig de 2016 PRESENTACIÓ
Glòria Canals Sans Presidenta ACTAS
Programa Salut i Escola
PLA DE SERVEIS INDIVIDUALITZATS
REUNIÓ DEL CONSELL D’ENTITATS I ASSOCIACIONS
EXPERIÈNCIES INNOVADORES EN L’ORGANITZACIÓ DE LES CURES INFERMERES
“Benchmarking en Innovació”
“Benchmarking en Innovació”
OBSERVATORI DE LA MEDICINA FAMILIAR AL MARESME
FEAC 2016.
TEMPS D’OPORTUNITATS IV JORNADA TÈCNICA D’INNOVACIONS INFERMERES
INSTRUCCIONS: Un cop elaborat, cal enviar el pòster a Delfí Cosialls
IV JORNADES DOCTORIALS
Us convidem a la Sessió tècnica:
Taula sectorial de Salut Mental i Addiccions Avaluació i línies de treball Secretaria del CMSS Setembre 2014.
ALIANCES ESTRATÈGIQUES
“L’ètica empresarial a les organitzacions sanitàries i socials”
LES PREFERÈNCIES COM A EINA FACILITADORA
Jornades i sessions tècniques 2010
eina de gestió de la qualitat i de la comunicació interna
TEMPS D’OPORTUNITATS IV JORNADA TÈCNICA D’INNOVACIONS INFERMERES
2ª Jornada amb motiu del dia Mundial del Ronyó
EXPERIÈNCIES INNOVADORES EN L’ORGANITZACIÓ DE LES CURES INFERMERES
III TROBADA D’ALUMNAT MEDIADOR ESCOLAR
III Jornada de transport sanitari de BCN
Transcripción de la presentación:

TEMPS D’OPORTUNITATS IV JORNADA TÈCNICA D’INNOVACIONS INFERMERES 21 de novembre de 2012, de 09.00 a 14.00 h. Sala d’actes de l’Hospital Sant Rafael (Pg. de la Vall d'Hebron, 107-117. Barcelona) La Unió posa en marxa la IV Jornada Tècnica d’Infermeria amb l’objectiu d’afavorir un espai de reflexió, que enguany s’emmarca en la realitat actual per construir el futur. El camí cap a la sostenibilitat del sistema de salut en temps de crisi, ens situa en un nou paradigma que obre un ventall d’oportunitats per abordar amb èxit les estratègies de cures i de gestió, en circumstàncies adverses. L’edició d’aquest any pretén oferir-vos un ració d’optimisme en una jornada que concentra tres espais: la professió infermera, la contribució infermera a partir d’ara i la capacitat creativa de les infermeres per adaptar-se a l’entorn. PROGRAMA: 09.00 - 9.30 h Recepció dels assistents 09.30 h - 9.45 h Presentació de la Jornada, a càrrec de: Helena Ris, directora general de La Unió Juan Ignacio Barrachina, gerent Hospital Sant Rafael 09.45 - 11.00 h Taula 1. La professió infermera avui: una mirada al present per construir el futur Modera: Anna Macpherson, periodista de La Vanguardia Mila Berja, estudiant 2n curs infermeria. Escola Universitària Gimbernat Silvia Teba, infermera especialista en Salut Mental. Parc Sanitari Sant Joan de Déu Dolors Bernabeu, directora del Departament d'Infermeria de la UAB David García, infermer de l'àmbit d’atenció primària. CAP Vallcarca Sant Gervasi Anna Cruz, directora d’infermeria. Capio Catalunya Miquel Pons, director de la divisió d‘atenció especialitzada. Althaia. Xarxa assistencial de Manresa Carles Pla, director de recursos humans. Fundació Hospital Asil de Granollers Debat 11.00 - 11.15 h Pausa cafè 11.15 h - 12.30 h Taula 2. Nou paradigma, una oportunitat? Modera: M Emilia Gil, adjunta a la Direcció General de Mútua de Terrassa Carles Constante, director general de Regulació, Planificació i Recursos Sanitaris del Departament de Salut. Albert Tort, president del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona Debat

Feu clic aquí 12.30 h - 13.30 h Taula 3: Píndoles d’innovació Modera: Lluis Burgués, membre del Consell Tècnic Assessor d’Infermeria de La Unió. 10 presentacions de 3 minuts d’experiències orientades a l'eficiència i la qualitat en la gestió de les cures Infermera acompanya. Daniel Polo. Institut Català d’Oncologia Contractes de gestió dins les unitats d'infermeria. Judith Casellas. Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa Implementació de la infermera referent quirúrgica. Pilar Julian. Mútua de Terrassa Impacte de la musicoterapia en famílies de nadons prematurs. Bibiana Gaya. Hospital Sant Joan de Déu Transanal endoscopy microsurgery ambulatori. M Carmen Marco. Corporació Sanitària Parc Taulí Redisseny d'un circuit d'atenció urgent i eficiència. Emma Gòmez. Hospital Clínic Barcelona Escala de predicció de la violència. Hilari Andres. Parc Sanitari Sant Joan de Déu Seguretat del malalt i Atenció Primària: Aprenent dels errors. Sacramento Gutiérrez. Consorci Sanitari Integral Grup de suport a l’alletament matern per mares i embarassades. Alícia Portella. CAP Vallcarca Sant Gervasi Presentació dels Equips d'Atenció Residencial (EAR). Ainhoa Torner. Mutuam Debat 13.30 h – 14.00 h Conclusions de la Jornada i cloenda, a càrrec de: Anna Riera, directora assistencial, d’anàlisi sectorial i de participació de La Unió. Lourdes Martínez, directora Infermeria Hospital Sant Rafael Comitè Organitzador Ubicació i accés Lluis Burgués, Hospital Plató Fundació Privada Carmen del Solar, Mútua Terrassa Carmen Diaz, Corporació Sanitaria Parc Taulí Jesús Esteve, Consorci Sanitari Integral M Mercè Estrem, Unió Catalana d’Hospitals Silvia Ferrer, Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla Lena Ferrús, Consorci Sanitari Integral Esther Franquet, Fundació Puigvert Marta Garcia, Fundació Privada Institut Neurorehabilitació Guttmann Pilar Gili, Corporació Sanitaria Parc Taulí Isabel Grimal, Parc Sanitari Sant Joan de Déu Dolors Llorens, Althaia Xarxa Assistencial de Manresa Anna Riera, Unió Catalana d’Hospitals Pepa Romero, Mutuam MPS Mireia Vicente, Fundació Sanitària de Mollet Rosa M Yrla, Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) Adelaida Zabalegui, Hospital Clínic de Barcelona Hospital Sant Rafael Metro Vall d’Hebron Inscripció 25€ Entitats associades a La Unió 30€ Entitats no associades a La Unió 15€ Estudiants Secretaria Tècnica de la Jornada Informació 93 209 36 99 Per realitzar la inscripció on-line: Feu clic aquí