La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

20 DE MARÇ DE 2018 Jornada de Portes Obertes per a futurs residents de l’Hospital Universitari Joan XXIII i la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "20 DE MARÇ DE 2018 Jornada de Portes Obertes per a futurs residents de l’Hospital Universitari Joan XXIII i la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció."— Transcripción de la presentación:

1 20 DE MARÇ DE 2018 Jornada de Portes Obertes per a futurs residents de l’Hospital Universitari Joan XXIII i la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Més informació: Lloc: Sala A, 4ª planta edif. B Àrea de Docència Telèfon: ext (Pedro Martín) Correu: Web:

2 Jornada de Portes Obertes 2018
ESPECIALITATS Al.lergologia Anàlisis Clínics Anatomia Patològica Anestèsia i Reanimació Angiologia i Cirurgia Vascular Aparell Digestiu Cardiologia Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu Cirurgia Ortopèdica i Trumatologia Endocrinologia i Nutrició Farmàcia Hospitalària Hematologia i Hemoteràpia Infermeria Obstètrica i Ginecològica Medicina Familiar i Comunitària Medicina Física i Rehabilitació Medicina Intensiva Medicina Interna Nefrologia Obstetrícia i Ginecologia Oftalmologia Oto-Rino-Laringologia Pediatria i Àrees Específiques Radiodiagnòstic Urologia Amb l'organització de la Jornada de Portes Obertes 2018, l’ HJ23 obrirà els seus serveis i unitats a tots aquells futurs residents que vulguin conèixer, in situ, les nostres instal·lacions, els nostres tutors i les nostres unitats docents. Pensem que és la millor manera de conèixer com és l’ Hospital Joan XXIII. Explicarem els plans d’ estudis, realitzarem visites guiades pel centre i intentarem aclarir tots aquells dubtes que, una vegada resolts, us puguin ajudar a simplificar l'elecció de la vostra plaça de Formació Sanitària Especialitzada. PROGRAMA 10:00 h Benvinguda a càrrec de la Direcció Dr. Albert Pons, Director de Centre 10:15 h Informació de l’estructura docent Dr. C. Áñez, Cap d’estudis de la FSE HJ23 Dra. C. Fuentes, Cap d’Estudis de MFiC 11:00 h Reunió amb els tutors de les diferents especialitats 12:00 h Visita a les unitats docents


Descargar ppt "20 DE MARÇ DE 2018 Jornada de Portes Obertes per a futurs residents de l’Hospital Universitari Joan XXIII i la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció."

Presentaciones similares


Anuncios Google