La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

INTERCANVIS 3r ESO REUNIÓ PARES 25 SETEMBRE 2018.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "INTERCANVIS 3r ESO REUNIÓ PARES 25 SETEMBRE 2018."— Transcripción de la presentación:

1 INTERCANVIS 3r ESO REUNIÓ PARES 25 SETEMBRE 2018

2 Per què participar al projecte?
Entrar en contacte amb altra cultura. Conèixer altres sistemes educatius. Beneficis lingüístics. Noves perspectives, més tolerants. Nous amics de la seva edat. Oportunitats acadèmiques i laborals.

3 En què consisteix l’intercanvi?
. En què consisteix l’intercanvi? 2 setmanes de visites. Implicació per part de les famílies. Activitats amb l’escola pel matí, i amb les famílies per les tardes i cap de setmana. Immersió educativa al centre. Setmanes amb poca càrrega lectiva. Els alumnes van a classe quan els partners ens visiten.

4 Places i selecció: Haarlemmemeer Gymnasium: 29
Rosa-Luxemburg Gymnasium: 23 Els alumnes són seleccionats: - Nota Llengua Estrangera 2n ESO. - En cas d’empat, nota 1r ESO. - Alumnes sense amonestacions greus. - Berlin si cursen optativa alemany.

5 Dates aproximades dels viatges
Haarlemmemeer Gymnasium: - Amsterdam: 1 al 7 abril. - Barcelona: 6 al 12 maig. Rosa-Luxemburg Gymnasium: - Barcelona: 26 gener al 1 febrer. - Berlin: 15 al 21 de març.

6 Haarlemmermeer Lyceum.
- A Hoofddorp. - 16 km al Sud d’Amsterdam. - Institut bilingüe. Classes en anglès. alumnes. - Alumnes de 3r ESO (14/15 anys) - No fan castellà com a llengua estrangera. - Tradició d’intercanvis amb altres països. .

7 ROSA-LUXEMBURG - A Berlin ciutat (Pankow)
- Edifici històric amb més de 110 anys. - Seleccionat com a un dels millors instituts. - Orientació musical. - Alumnes de 3r ESO. - Castellà com a llengua estrangera.

8 Preus El preu estimat és de 350 € i inclou:
- Vol d’anada i tornada amb equipatge. - Assegurança de viatge. - Visites culturals a Barcelona. - Trasllat a les visites.


Descargar ppt "INTERCANVIS 3r ESO REUNIÓ PARES 25 SETEMBRE 2018."

Presentaciones similares


Anuncios Google