La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

IES Josep Maria Quadrado

Presentaciones similares


Presentación del tema: "IES Josep Maria Quadrado"— Transcripción de la presentación:

1 IES Josep Maria Quadrado
EL “QUADRADO” AMB LA VELO PROJECTE “BIKE COAST BIKE” Què és? Un programa d’intercanvi amb un centre holandès. A qui va dirigit? A alumnes de 3r d’ESO. Durada? Una estada d’11 dies a Holanda i 11 dies a Menorca. JORNADA DE MOBILITAT Una sortida en bicicleta. A tot el centre. Una hora en període lectiu. EXPERIÈNCIA 1: IES Josep Maria Quadrado

2 Projecte COMENIUS intercanvi bilateral
IES Josep Maria Quadrado MENORCA SG TABOR Oscar Romero de Hoorn HOLANDA FINALITATS: L’INTERCANVI CULTURAL. L’APRENENTATGE I PRÀCTICA DE L’ANGLÈS. EL DESENVOLUPAMENT DE RUTES PAISATGÍSTIQUES EN BICICLETA. (EIX VEHICULAR DE L’EXPERIÈNCIA)

3 COM ES DUU A TERME: DURANT ELS TRES MESOS PREVIS A L’INTERCANVI:
HI HA UNA PREPARACIÓ PRÈVIA ESPECÍFICA: PRÀCTICA DE L’ANGLÈS: S’OFEREIX UNA CLASSE SETMANAL DE CONVERSA EN ANGLÈS I ES REALITZEN ELS PRIMERS CONTACTES AMB ELS ALUMNES HOLANDESOS VIA INTERNET. PREPARACIÓ FÍSICA: S’ORGANITZA UNA SORTIDA SETMANAL EN BICICLETA. UNITATS DIDÀCTIQUES DEDICADES A L’ÚS I AL MANTENIMENT DE LA BICICLETA. ES DONEN NOCIONS D’EDUCACIÓ VIAL I DE MECÀNICA.

4 DURANT L’ESTADA: CADA ALUMNE/A ÉS ACOLLIT PER UNA FAMÍLIA DEL CENTRE AMFITRIÓ. EL CENTRE AMFITRIÓ ES FA CÀRREC DE L’ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS PROGRAMADES: ITINERARIS DE LES RUTES, LES VISITES CULTURALS GUIADES, LES ACTIVITATS ESPORTIVES I ALTRES ACTES SOCIALS…

5 LES RUTES SÓN APROXIMADAMENT D’UNS 30 QUILÒMETRES
RUTES PER ENTORNS NATURALS LES RUTES SÓN APROXIMADAMENT D’UNS 30 QUILÒMETRES

6 DURANT LES RUTES ES FAN ATURADES A LLOCS D’INTERÈS CULTURAL.
Els alumnes són els responsables de: Programar i dirigir les rutes vigilant que ningú es perdi. Preparar (juntament amb el professorat de ciències i socials) les explicacions que ells mateixos faran a cada aturada.

7 ACTIVITATS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE I ALTRES

8 L’INSTITUT Josep M. Quadrado, com a centre educatiu compromès amb la formació dels alumnes es proposa: sensibilitzar el conjunt del centre per a l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable i sostenible. impulsar accions educatives que afavoreixen l’ús quotidià de la bicicleta amb el suport de les institucions i prenent com a model altres països que, de manera exitosa, les porten a terme des de fa temps.


Descargar ppt "IES Josep Maria Quadrado"

Presentaciones similares


Anuncios Google