La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ACTIVITATS AQUÀTIQUES

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ACTIVITATS AQUÀTIQUES"— Transcripción de la presentación:

1 ACTIVITATS AQUÀTIQUES
MARISTES CHAMPAGNAT – ÀMBIT ESCOLA

2 Empresa consolidada de lleure a Badalona.
Porten 6 anys fent activitats aquàtiques a la platja de Badalona Compten amb 6 monitors amb titulació específica i un d’ells socorrista oficial. Dirigeixen l’activitat i es comuniquen constantment entre ells per walkies. Ens faran una formació específica pels nostres monitor/es del Casal perquè coneguin el funcionament i dinàmica de les tres modalitats per anar tots ben coordinats. Disposen de 6 kayaks, 1 pàdel suf i 40 body board.

3 Activitat un dia a la setmana (dimecres o divendres) per a tots els nens i nenes inscrits excepte els del curs de piscina. Els nens i nenes sortiran amb els nostres monitors/es a les 9.30h del C. Temple. L’activitat serà de 10 a 12 h. A les 12 h recollirem el material i les motxilles per tornar a l’escola. La sortida al migdia serà a l’hora habitual. *Hauran de portar sempre la samarreta del Casal, el banyador, tovallola, crema solar i un got de plàstic a la motxilla. Els que es queden per la tarda també necessitaran roba de recanvi.

4 Kayak

5 Padel surf

6 Padel surf

7 Body Board

8 Ubicació

9 Zona delimitada per boies.
Tots els nens portaran la seva armilla salvavides. No és una activitat de joc lliure, en tot moment està dirigida pels monitors d’Àmbit Escola i del Casal. Els nens i nenes poden provar les tres modalitats però no estan obligats a fer-jo. També hi haurà monitors/es per fer jocs a la sorra i jugant amb els nens mullant-se a la riba del mar. Si fa mala mar i no es poguessin banyar, els monitors canviarien l’activitat per jocs a la platja, jugar amb pilotes, cubells, pales, etc. Aquest material sempre estarà disponible per qui no volgués participar.

10 20 ombrel·les

11 Aigua fresca disponible en tot moment
Aigua fresca disponible en tot moment. Hauran de portar un got de plàstic a la motxilla. Els nens/es sortiran amb la crema solar posada i durant el dia els monitors/es vetllaran perquè es posin més. Si hi ha familiars que ens volen acompanyar només cal que ens feu la petició.

12 Qualsevol dubte o proposta


Descargar ppt "ACTIVITATS AQUÀTIQUES"

Presentaciones similares


Anuncios Google