La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques"— Transcripción de la presentación:

1 Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques
VIATGE MÀTEMATIC A PUIGCERDÀ Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques

2 ÍNDEX Presentació del treball….diapositiva 3
Planificació del viatge…..diapositives 4 i 5 Recollida d’informació….diapositives 6, 7, 8 i 9 Càlculs diapositives 10 i 11 Galeria d’imatges……….diapositiva 12 Fonts d’informació………diapositiva 13 Valoració del trebal……..diapostiva 14 Fi (2 valoració)…………..diapositiva 15

3 Presentació del treball
Hola, em dic i tinc 11 anys. El meu treball serà un viatge a Puigcerdà, és un poble que està a la Cerdanya. Concretament està a la comarca de la Baixa Cerdanya i també està molt a prop de la frontera de França.

4 Planificació del viatge
Viatjaré a Puigcerdà, perquè l’any passat vaig anar a un poble del costat, i un dia vaig anar a veure Puigcerdà, em va encantar!!! Quasi tots els dies els dedicarem a passejar, a jugar pels parcs i a descobrir noves coses de Puigcerdà. Segurament també anirem a algun restaurant el dia que arribem.

5 Planificació del viatge
Viatjaré amb la meva família. Viatjarem el 15/4/13, i ens hi estarem una setmana fins al divendres 19/4/13. FOTOGRAFIA DE LA FAMÍLIA DE L’ALUMNA

6 Recollida d’informació
L’estació de sortida serà Barcelona-Sants i la d’arribada a Puigcerdà. D’anada: Agafarem el tren a les 9:33 i arribarem a les 12:23. De tornada: Agafarem el tren a les 11:21 i arribarem a la 14:06.

7 Recollida d’informació
HORARIS: Anada 5 Tornada

8 Recollida d'informació (HOTEL)
El lloc on aniré no és ben bé un hotel sinó un Apartament Turístic. L'apartament està situat a 5 minuts a peu del centre de Puigcerdà. L'establiment ofereix una piscina exterior, una banyera d'hidromassatge i apartaments moderns amb balcó i vista sobre la muntanya. Només necessitarem 1 × Apartament 2 Habitacions (6 Adults)

9 Recollida d'informació (ACTIVITATS EXTRES)
Llocs on anirem: Parcs Parc Cordiomí i Parc del llac. Restaurants: No sabem, en buscarem un quan arribem i sinó al restaurant de l’hotel.

10 Càlculs Duració total del trajecte:
Anada- 2 h. i 50 min Tornada- 2 h. i 45 min. 12:23 = 11: :06 =13:66 - 9: : : :21 2: :45 Preu del trajecte: Anada i tornada- 83,80€

11 Càlculs Preu d’estada a l’hotel:
4 nits per 5 persones (2 adults i 3 nens) = 501,60€ Preu total: Allotjament 501, ,40 Transport +83, Àpats +60, ,40€ ,40€ TOTAL

12 Galeria d’imatges

13 Fonts d’informació INFORMACIÓ IMATGES Google imatges
Viquipèdia- Ajuntament de Puigcerdà- Hotel: booking.com- IMATGES Google imatges

14 Valoració del treball El treball en general m’ha agradat bastant i m’ha semblat força interessant, sobretot perquè (la majoria) havíem de fer com si anéssim a fer un viatge, però en realitat no el fèiem. La veritat és que no he tingut gaire dificultat per fer-lo, però m’ha semblat una mica difícil triar els hotel perquè no en trobava gaires per 5 persones.

15 Fi (segona valoració) Aquest treball m’ha ajudat a ser més responsable i, de cara al futur, a saber com organitzar un viatge. Tot i que no he fet el viatge, potser un dia el faré, i a demés ja el tindré tot planejat. Gràcies i que hagueu gaudit tant com jo.

16 Observacions El treball està molt ben fet. La presentació és excel·lent i el contingut també està ben seleccionat, estructurat i redactat. Suggeriments: - Modifica els errors ortogràfics - Trobo a faltar un apartat de “fonts d’informació” amb les webs consultades - Pots afegir un apartat de “Galeria d’imatges” per fer-ho encara més atractiu. ( imatges d’algun monument important, de l’escut del poble ...) ENHORABONA Carla! És un treball molt interessant!


Descargar ppt "Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques"

Presentaciones similares


Anuncios Google