La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

VISITEM LA RESIDÈNCIA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "VISITEM LA RESIDÈNCIA."— Transcripción de la presentación:

1 VISITEM LA RESIDÈNCIA

2 TALLER DE JOCS DE TAULA MEMBRES DEL GRUP ADRIÀ NEREA MARTÍ B SOFÍA
MARTÍ A POL MARC Ç_ ´-n -nm,

3 QUÈ VOLÍEM FER? Els alumnes de 5è vam fer una sortida a una residència d’avis (l’Institut del Desert de Sarrià). El nostre grup vam preparar una sessió de jocs de taula per jugar amb els avis i àvies. Volíem fer els següents jocs: Conecta quatro, Bingo, Uno, el dominó i Master Mind. Quan vam arribar, tots estàvem molt emocionats. Tots ens esperàvem més avis, però ens van tocar uns 9 avis. Ens vam divertir molt perquè alguns avis feien gràcia, com la Mercè (una àvia molt divertida).

4 QUÈ VAM FER FINALMENT? Al final vam acabar jugant a 3 jocs: uno, domino i tots junts vam jugar al bingo. Per començar, vam jugar 20 minuts al bingo tots alhora. Nosaltres ajudàvem als avis i àvies a tapar els números que anaven sortint, o inclús també jugàvem amb el nostre propi cartró. Fins i tot en Pol es va encarregar de treure els números durant una estona. Acabat el bingo, vam dedicar 10/15 minuts a altres jocs (domino i uno). Aleshores a cadascú ens van assignar 1 ó 2 avis o àvies. Vam anar canviant d’avis/es, segons anàvem canviant de joc.

5 OPINIÓ EXPERIÈNCIA Els alumnes de 5è ens ho vam passar molt bé; cadascú tenia la seva àvia o avi i l’ajudava a fer diferents coses. Ens ho vam passar genial. Marc. A mi em va agradar molt anar a la residència perquè vam jugar a molts jocs. L’àvia que jo tenia es deia Margarita i era molt mona, i quan l’àvia del Marti B. va guanyar, es va enfadar i va dir “No me gusta jugar al bingo porque siempre gana ella”. Martí A. Va ser molt divertit anar a la residència. La meva àvia es deia Teresa i sempre em preguntava d’on érem i li deia que de Barcelona, però m’ho repetia tota l’estona i era molt divertida. Us recomano que aneu! Martí B. M’ho vaig passar molt bé perquè la meva àvia era competitiva i tossuda, però molt divertida. Quan feia alguna cosa malament, una altra àvia s’enfadava i li arreglava.Va ser molt divertit, us ho recomano!!!

6 Adrià. M’ho vaig passar molt bé perquè les àvies que em van tocar eren molt divertides; una es deia Carmen i l’altra Maria. La Carmen tenia una malaltia que es deia Alzheimer i la Maria estava molt bé. Sofia. Quan vam anar a la residència m’ho vaig passar molt bé; em va tocar una àvia que era molt divertida i feia algunes bromes. No veia molt bé, així que quan jugàvem al bingo costava una mica i també era una mica sorda i li havia de cridar una mica. Nerea. Quan vam anar a la residència m’ho vaig passar molt bé perquè l’àvia que em va tocar era molt divertida i molt generosa, i per a mi no tenia cap dificultat .No li havia de cridar i em va ensenyar a la seva mare que tenia 108 anys i em va agradar molt aquesta excursió.

7


Descargar ppt "VISITEM LA RESIDÈNCIA."

Presentaciones similares


Anuncios Google