La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ESTRATÈGIA DE CONTRACTACIÓ TIC PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 28 d’agost de 2018.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ESTRATÈGIA DE CONTRACTACIÓ TIC PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 28 d’agost de 2018."— Transcripción de la presentación:

1 ESTRATÈGIA DE CONTRACTACIÓ TIC PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
28 d’agost de 2018

2 ESTRATÈGIA EN LA CONTRACTACIÓ TIC DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Millora del servei Concurrència/ competència Transformació Digital, Innovació i dades Captació i gestió del talent / Coneixement Impacte al Sector TIC Principis estratègics 1 2 3 4 5 Obert a tot el Sector TIC que hi estigui interessat. Promoure la concurrència a Pimes i grans empreses. Promoure el talent dels professionals TIC i la gestió del coneixement. Potenciar la innovació i l’ús d’eines innovadores i la dada com a elements destacats. Impulsar projectes d’Intel·ligència artificial, robòtica, 5G, Blockchain, etc. Protocols i plataforma per gestionar dades massives i prendre decisions predictives a tots els nivells (Govern, Departaments i Sector Públic). Impulsar un sector TIC competitiu i innovador, generador d’ocupació i de creixement econòmic. Excel·lència en el servei, governat eficientment i de qualitat.

3 PRINCIPALS VOLUMETRIES TIC DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Aquesta estratègia es preveu desplegar per a totes les contractació TIC futures de la Generalitat com a mecanisme d’impuls per a la seva transformació digital. Aplicacions i dades Edificis connectats Eines de gestió i control TIC CPD Internet Telecomunicacions Entorns de treball Comunicacions de veu

4 Manteniment d’Aplicacions Comunicacions de mòbils i fixes
CONTRACTACIONS APROVADES PEL GOVERN El Govern aprova que el CTTI liciti per un valor de 889 milions d’euros. El Govern autoritza al CTTI a licitar la construcció i manteniment de les aplicacions de la Generalitat, els serveis de comunicacions de veu fix i mòbil i els serveis d’una part de les plataformes d’execució dels seus sistemes d’informació. . Agost 2018 Manteniment d’Aplicacions Serveis Crítics (CPD NUCLI) Serveis Cloud (CPD3) Comunicacions de mòbils i fixes


Descargar ppt "ESTRATÈGIA DE CONTRACTACIÓ TIC PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 28 d’agost de 2018."

Presentaciones similares


Anuncios Google