La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada"— Transcripción de la presentación:

1 Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada
Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments L’ experiència de la Generalitat de Catalunya vista des de la confecció del Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada

2 ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS
  Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS La CCS és l’ÒRGAN de contractació dels BÉNS, PRODUCTES i SERVEIS de contractació CENTRALITZADA per a l’Administració de la Generalitat de Catalunya i per a les Entitats adherides. La CCS és responsable de la confecció del CATÀLEG de béns, productes i empreses de serveis homologats, d’utilització comuna per la Generalitat i les Entitats adherides, mitjançant CONCURS PÚBLIC. La utilització del catàleg de consulta lliure a internet a l’adreça FACILITA i SIMPLIFICA la gestió de compres de la Generalitat i de les Entitats adherides mitjançant signatura d’un Conveni.

3   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
OBJECTIUS ESPECÍFICS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS EN LES COMPRES DE PRODUCTES RECICLATS O RECICABLES    Donar SUPORT a les POLÍTIQUES PÚBLIQUES de sostenibilitat i protecció del medi ambient desenvolupant iniciatives en l'àmbit de la gestió de compres. Promoure les compres dels béns i productes RECICLATS o RECICABLES mantenint un nivell adequat d'equiparació de qualitat i de preu amb altres tipus de béns i productes. Promoure la introducció de les TIC i altres accions encaminades a la planificació i estalvi dels consums. AVALUAR mitjançant indicadors els resultats de les accions que s’emprenguin.

4 Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
VOLUMS DE COMPRES ( en milions de ptes.)

5   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
Font: CCS setembre Entre 2000 i 2001 s’ha estabilitzat el nombre de paquets/any consumits

6 Els ARTICLES principals que intervenen en la compra reciclada :
  Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments Els ARTICLES principals que intervenen en la compra reciclada : Material d’oficina.- Paper,Tóners, Carpetes, Caixes de transferència per a arxiu, etc. Màquines d’oficina.- Fotocopiadores i Impressores adaptades per a utilitzar consumibles (paper, tóer) reciclats. Neteja i higiene personal.- Envasos reciclables, Productes no agresius, envasos a granel reutilitzables, Bosses de deixalles reciclables, Paper i cel.luloses reciclats. Vehicles.- Elèctrics per a usos específics.

7   Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments
Els PROVEÏDORS del catàleg Dels proveïdors homologats en el catàleg de la Generalitat n’hi ha un 60 % que s’han adaptat als requeriments de la Comissió Central de Subministraments i han incoporats als seus catàlegs productes reciclats o reciclables. Malgrat tot, n’hi ha encara POCS que tinguin les etiquetes o els certificats medioambientals.

8 OBJECTE: ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES preveure una variant verda
  Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments LINIES DE TREBALL FUTURES : Reforç medioambiental en CONTRACTACIÓ PÚBLICA Actuar en : OBJECTE: ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES preveure una variant verda lots específics per a productes reciclats SELECCIÓ CONTRACTISTA: VALORACIONS I REQUERIMENTS afegir un paràgraf de compliment medioambiental en la Declaració responsable. ADJUDICACIÓ: VALORACIONS I CRITERIS en situació d’empat : prioritat a l’empresa/producte ambientalment més correcte. valorar certificats i etiquetes medioambientals de producte i d’empresa com a part de la qualitat.

9 Ens trobareu a: mabella@eif.gencat.es ivirgili@eif.gencat.es
Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Finances Comissió Central de Subministraments Ens trobareu a: Moltes gràcies.


Descargar ppt "Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada"

Presentaciones similares


Anuncios Google