La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu!

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu!"— Transcripción de la presentación:

1 Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu!
DIBUIX Escola Els Pins Dates dels Tallers: Dia 25 – P3, P4 i P5 Dia 29 – 1r, 2n i 3r Dia 30 – 4t, 5è i 6è de a 17.30

2 P3 FOTÒGRAFS i FOTÒGRAFES Materials necessaris:
Els necessaris per fer la càmera. Què farem al taller? I que cal portar? Farem la càmara i s’han de portar: tubs de paper higiènic, capses petites de cartró o cartolines, taps, corda… Roba de base: Res especial Comentaris: Els infants de P3 han pensat també en disfressar-se de càmera de fotos. Seria seguir el mateix sistema però en gran.

3 P4 LLAPISOS DE COLORS Materials necessaris:
cartolina de color, goma, tissores, cinta… Què farem al taller? I que cal portar? Farem el barret i cal portar cartolina del color que es vulgui, goma… Roba de base: Samarreta i pantalons del mateix color del que aniran els barrets. Comentaris: Es pot afegir a la roba algun dibuix o paraula tipus la última foto. El gorro també pot ser un conus de cartró o cartolina marró amb la punta del color escollit.

4 P5 CANTANTS Materials necessaris:
Tot allò que es vulgui per fer altres accessoris de la disfressa. Què farem al taller? I que cal portar? Farem el micròfon i cal portar: tubs de paper, paper de revista o diari, retoladors cola, paper d’alumini… Roba de base: El que cadascú consideri Comentaris: Es poden afegir altres objectes propis (potser algun instrument….)

5 1r Disseny MAGS I MAGUES Materials necessaris:
A part de la roba, el infants volen portar capa, barret, vareta màgica i llacet. Algun d’aquests element ha d’anar amb purpurina. Què farem al taller? I que cal portar? Farem el llacet i la vareta. Cal portar paper de diari o revista, goma eva…. Roba de base: Pantaló fosc i samarreta. Comentaris: Aquí teniu dos tutorials per fer llacets

6 2n PINTORS I PINTORES Materials necessaris:
Túnica o camisa blanca, goma eva per les taques o bé cartolines o altres tipus de papers Què farem al taller? I que cal portar? Farem la paleta de pintor i la boina. Caldrà portar cartró, cartolina i paper pinotxo del mateix color, taps de plàstic o colors. Roba de base: cap especial Comentaris: Els infants volen portar també un pinzell. Podran utilitzar els de l’escola.

7 3r CUB DE RÚBIK AMB ULLERES 3D Materials necessaris:
Capsa gran de cartró o tres més petites, cartolines de colors, cinta negra, colors… Què farem al taller? I que cal portar? Farem les ulleres 3D amb cartolina i paper cel-lofana vermell i blau, goma. Roba de base: Cap especial Comentaris: Per tal de facilitar el moviment, el cub podria fer-se de manera que quedés per sota del les aixelles.

8 4t MOSSAIC - TRENCADÍS Materials necessaris:
Túnica o bossa de plàstic i qualsevol material per fer el trencadís com goma eva, cartolines, fulles de revistes…. Què farem al taller? I que cal portar? La túnica o si es vol algun barret. Roba de base: Cap especial Comentaris: Cada infant ha de tenir una lletra i tots junts formaran “classe mosaic-trencadís 2018”, la mestra portarà el guió. Ho faran a la classe.

9 5è MANGA Materials necessaris: Què farem al taller? I que cal portar?
Teles, materials per fer polseres i collarets (amb xapes, pals de gelat, paper, roba….) Què farem al taller? I que cal portar? Polseres i collarets Roba de base: Cadascú tria el seu personatge amb diferents vestits Comentaris: El pactat pels infants és que tots portaran una cinta de roba al cap i collarets i polseres grans.

10 6è POKÈMON Materials necessaris:
Variarà en funció del pokemon escollit Què farem al taller? I que cal portar? Farem les orelles i la cua. Cal portar goma i cartolina o feltre. Roba de base: Túnica o bossa d’escombreries segons color del pokemon Comentaris: Els infants volen portar una diadema que faci d’orelles i una cua que sortirá del cos de la disfressa, cadascú segons el pokemon escollit.


Descargar ppt "Carnestoltes 2018 reciclat i creatiu!"

Presentaciones similares


Anuncios Google