La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“EL LLADRE D’OMBRES” AUTOR: Jaume Cela IL·LUSTRADOR: Lluïsot

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“EL LLADRE D’OMBRES” AUTOR: Jaume Cela IL·LUSTRADOR: Lluïsot"— Transcripción de la presentación:

1 “EL LLADRE D’OMBRES” AUTOR: Jaume Cela IL·LUSTRADOR: Lluïsot
EDITORIAL: Cruïlla COL·LECCIÓ: El vaixell de vapor

2 DESCRIPCIÓ DEL DETECTIU
NARCÍS PI I PI

3 El senyor Pi i Pi és un detectiu, sembla que tingui uns trenta cinc anys, és baix com un bolet dels que li agrada tant menjar, té la cara grossa i de forma semblant a un dau, és a dir una mica quadrada, l'ull dret és més gran que l'esquerre de tant utilitzar la lupa, té les orelles petites, però hi sent molt bé, el seu nas és petit com una canica mitjana i els seus cabells són llisos i negres. Es vesteix sempre amb una corbata blava i vermella, és el que més crida l'atenció del seu vestuari. No deixa de treballar, sempre busca misteris que costen de resoldre. Cada dia surt de casa seva amb ganes de resoldre casos, misteris... No li agrada quedar-se a casa seva quiet, és un home inquiet. Voleu veure’l?

4 Ismael Coba Mahmudi

5 El senyor Pi i Pi és un home que es guanya la vida treballant de detectiu i es juga la vida per resoldre els misteris. Té quaranta-tres anys, la seva cara és llarga com un pebrot, els seus ulls són petits i axinats, les seves orelles són petites, el seu nas és molt gran i així pot olorar millor i seguir les pistes, la seva boca és molt gran, els seus dits són com palillos, així pot agafar les pistes i les proves que troba amb més facilitat. Es vesteix amb un barret on amaga coses per investigar, porta una jaqueta i uns pantalons de camuflatge i les sabates són de color negre com la nit. Té molta paciència,però la perd quan l’interrompen quan menja bolets. També és molt seriós, però a la vegada és amable, és bastant espavilat perqué quan té alguna pista no se li escapa ni una. El voleu conèixer?

6 Paula Migales Font 5è B

7 Paula Migales Font 5è B

8 La persona a la que descriuré es diu Narcís Pi i Pi.
És baix i rodanxó, té uns quaranta anys, el seu cap és gros com una síndria, els ulls els té petits i de color negre, amb el nas pot seguir rastres com un gos, té les orelles de la mida de les d’un elefant, la boca és petita i els seus cabells són de color negre. El detectiu es vesteix amb roba negre i també les sabates i el barret són negres. La seva feina és resoldre casos i robatoris molt especials. És tranquil, molt treballador, molt tafaner, seriós, té molta paciència, però a vegades és molt rabiüt i quan se li acaba la paciència s’empipa com un toro. Voleu veure el dibuix ?

9 David Plana 6è

10 El detectiu Narcís Pi i Pi és un home que no és ni alt ni baix, és de mitjana edat, cap allà uns 50 anys, és gros i rodanxó, els cabells els té clenxinats perquè és posa gomina i són molt lluents, els ulls els té petits, però s’ hi veu molt bé, el nas és gruixut i gros per ensumar la bona olor dels seus bolets acabats de sortir de la paella, els llavis gruixuts per tastar el menjar i les orelles les té petites, però hi pot sentir molt bé. Es vesteix amb una americana lluent i amb una corbata de ratlles. Té molta paciència, però quan l’interrompen és molt rabiüt. Habitualment resol casos i robatoris. Aquí teniu el dibuix:

11 Joan Miranda Rierola 5è B

12 Vols descobrir com és aquest personatge?
El senyor Pi i Pi és un detectiu, és baix, prim i té uns 50 anys, és calb i li brilla el cap. És treballador, tafaner, decidit, seriós, té paciència, molt amable i li agrada menjar bolets. Vesteix amb un barret marró, una gavardina marró, una samarreta, uns pantalons estrets i un parell de sabates que enlluernen com el sol. La seva feina de cada dia és resoldre casos, aquells que costen de resoldre. Vols descobrir com és aquest personatge?

13 Sohaila Bouzraa 5èB

14 Descobriu el meu personatge:
La persona que descriuré es diu Narcís Pi i Pi: Té quaranta cinc anys, és alt com una girafa i té el cap gran com una síndria, el nas és gran com una patata i els seus ulls són petits com dues caniques, les orelles són grans com les d'un elefant i això li va molt bé per sentir les converses, els llavis són gruixuts com una enciclopèdia i el seu cabell és negre com la foscor. Porta unes sabates i uns pantalons de color negre, un barret marró amb una cinta negra, una corbata de color vermell amb ratlles negres i una americana negra. Habitualment es dedica a resoldre casos especials i és una mica xafarder. Li agrada seure a la taula i menjar-se uns bons bolets sense que ningú l'interrompi. Descobriu el meu personatge:

15 Martin Yavorov

16 UN ALTRE PERSONATGE:

17 Àlex Ruiz Lopez 5èB


Descargar ppt "“EL LLADRE D’OMBRES” AUTOR: Jaume Cela IL·LUSTRADOR: Lluïsot"

Presentaciones similares


Anuncios Google