La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Petició de col·laboració als Companys de la Caixa

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Petició de col·laboració als Companys de la Caixa"— Transcripción de la presentación:

1 Petició de col·laboració als Companys de la Caixa
EL TROBADOR de la Segarra. Petició de col·laboració als Companys de la Caixa Barcelona, Musica a càrrec de la Coral Sant Jordi.

2 Benvolguts companys : Des de el primer capítol de COMPANYS fins avui, han transcorregut sis anys. El dia 1 de Maig vos arribarà el capítol número 60 , dedicat a la figura del Director Joan Bilbao y que dona fe d’un llarg recorregut per la història de la Caixa de Catalunya. Una bona colla de vosaltres ha participat fent-me arribar fotografies, impresos, materials dels regals, etc, però lo que costa mes es escriure alguna que altra anècdota per poder consolidar nostra memòria i el nostre fer.

3 En el dies actuals mes d’un company tot conversant ha donat per cert que tots aquells anys d’activitat col·lectiva ara son propietat de tots nosaltres i per tant seria molt positiu que a nivell individual ens esforcéssim per aportar el nostre granet de sorra, nostra anècdota, la mes recordada, la mes intensa i si en son dos, encara millor . Tot plegat en farem un llibre a preu de cost perquè tinguem una porta sempre oberta a nostra memòria i que ni el pas dels anys ens la pugui esborrar.

4 Fins el dia d’avui han escrit i enviat una o mes anècdotes els següents companys :
Lluis Miquel Escoté Manel Mas Angel Lázaro Joan Ramon Marba Francesc Asensio Jaume Juliá Josep Mª Poblet Josep A. Cardona Marcel·lí Alemany Guillem Palmer Lluis Álvarez Francesc Llorens Antonio Bergés Francesc Martínez Mariano Moya Ramon Gualdo Joan Garrit

5 Com podeu veure son 17 els companys i 60 capítols de Companys que han sortit. Un dèficit clar que ha estat compensat perquè alguns companys, com en Lluis Miquel Escoté, ha estat prolífic i molt acurat. Ara mateix en ve a la memòria que en esmorzars i trobades expliquem sempre anècdotes i afers, amb les mateixes ganes que el cava surt de la botella quant li llevem el tap. En canvi sembla que en escriure-les ens costa molt, tant que no ho fem i es una pena veure, que amb el temps, la nostra informació i vivències es poden oblidar. Doncs axó tenim que solucionar.

6 Com fer-ho ? Primer. Escriure sense, por, en castellà o català. Segon. El Trobador ja es preocuparà de fer el que calgui estan amb contacte amb l’autor, corregir, modificar, etc. Tercer. Si no vos surt en català, però voldríeu que es publiques en català, es farà la corresponen traducció. Quart. Si es en castellà i es vol publicar així, no es cap problema, ja ni ha 40 de classificats i en els dos idiomes. Cinquè. Si no sabeu com fer-ho, demaneu hora a El Trobador, una trobada al carrer Diputació i tindrem el treball enllestit. Sisè Si després de fet no sabeu com enviar-lo , una trucada a El Trobador vos aportarà la solució. Telèfons de El Trobador : si no contesta deixar missatge.

7 Un prec molt acurat a tots plegats :
El dia 3 de Juny a les 11 del mati tenim la Assemblea Ordinària de Socis de JUBICEC als locals de la Agrupació, no perdeu la oportunitat aquest dia de portar la vostra anècdota escrita o be la decisió de demanar dia i hora a El Trobador. Els que no puguin assistir, per favor, esforceu-se i escriviu també, no ho deixeu per altre dia u ocasió. Per Nadal podríem tenir a les nostres mans una finestra oberta a la memòria de tots nosaltres en l’experiència de la també nostra Caixa, en forma de un magnífic llibre que sens dubte omplirà alguna de les llargues hores d’hivern. Gracies per l’atenció i fins aviat.

8 F i


Descargar ppt "Petició de col·laboració als Companys de la Caixa"

Presentaciones similares


Anuncios Google