La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROJECTE D’INTERCANVI Des Ambrois OULX (Itàlia) Josep M

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROJECTE D’INTERCANVI Des Ambrois OULX (Itàlia) Josep M"— Transcripción de la presentación:

1 PROJECTE D’INTERCANVI Des Ambrois OULX (Itàlia) Josep M
PROJECTE D’INTERCANVI Des Ambrois OULX (Itàlia) Josep M. Quadrado CIUTADELLA Projecte d’intercanvi esportiu

2 Projecte d’intercanvi esportiu
Els grans eixos del projecte: Intercanvi Lingüístic Coneixement de l’entorn natural i social L’activitat física. Els esports nàutics (Ciutadella) Els esports de neu (Oulx)

3 Projecte d’intercanvi esportiu
Intercanvi Lingüístic: La llengua vehicular comuna durant la fase de preparació i durant les estades ha de ser l’anglès, encara que el programa de continguts també ha d’incloure activitats específiques per donar a conèixer les llengües pròpies: l’italià i el català.

4 Projecte d’intercanvi esportiu
Coneixement de l’entorn natural i social: Les estades han d’incloure activitats relacionades amb el coneixement de l’hàbitat natural (el litoral marí i la muntanya) propi de cada regió i també aquells continguts relacionats amb el coneixement de la història, la geografia i les característiques socials de cada lloc.

5 Projecte d’intercanvi esportiu
L’activitat física. A Menorca es preveu la pràctica de les següents especialitats esportives: Natació Iniciació al buceig Vela Piraigüisme Bicicleta btt. A Oulx es preveu la pràctica de les següents especialitats esportives: Esquí nòrdic Esquí alpí Snow board Treking amb raquetes

6 ASPECTES ORGANITZATIUS
Projecte d’intercanvi esportiu ASPECTES ORGANITZATIUS Dates: Rebuda del grup d’italians a Ciutadella: Darrera setmana de setembre o primera d’octubre de 2006. Tornada a Oulx (Itàlia): Darrera setmana de febrer de 2007.

7 ASPECTES ORGANITZATIUS
Projecte d’intercanvi esportiu ASPECTES ORGANITZATIUS L’estada dels alumnes: Tant a Ciutadella com a Oulx, ha de ser amb allotjament en famílies. D’aquesta forma es promou més directament l’intercanvi lingüístic i cultural entre els mateixos alumnes i els seus pares i mares.

8


Descargar ppt "PROJECTE D’INTERCANVI Des Ambrois OULX (Itàlia) Josep M"

Presentaciones similares


Anuncios Google