La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Els i les molletanes majors de 16 anys podran votar un dels projectes proposats, els més proposats al Pla d’Actuació de Mandat , o bé proposar-ne.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Els i les molletanes majors de 16 anys podran votar un dels projectes proposats, els més proposats al Pla d’Actuació de Mandat , o bé proposar-ne."— Transcripción de la presentación:

1

2 Els i les molletanes majors de 16 anys podran votar un dels projectes proposats, els més proposats al Pla d’Actuació de Mandat , o bé proposar-ne un nou projecte. Es podrà votar fins al 30 de novembre: 1. Emplenant la butlleta en paper i lliurant-la a l’Ajuntament o a qualsevol Centre Cívic o Cultural de la ciutat. 2. A través del web municipal ( o decidim-mollet.diba.cat ) El projecte més votat es durà a terme durant aquest any i es farà una sessió participativa oberta per donar-lo a conèixer.

3 1. Renovar el passeig de Cesc Bas
Passeig de m², situat al barri de Can Borrell, on hi ha diversos equipaments importants de la ciutat: IES Gallecs, EBM La Xarranca i les pistes d'atletisme.

4 Què es vol fer? 1. Es planteja desenvolupar una renovació de l’espai que permeti regular bé els accessos als diferents centres i que, a la vegada, freni i canalitzi les aigües d'escorrentia de la pluja. 2. Finalment, la proposta hauria de considerar i tractar aquest espai com un dels accessos de vianants cap a Gallecs a través del pont situat al camí de Sant Valerià.

5 2. Condicionar l’entorn del Teatre Municipal de Can Gomà
El Teatre Municipal de Can Gomà és un dels principals equipaments culturals de la ciutat i acull importants actes institucionals, culturals i artístics al llarg de l’any. És la seu de l’Escola Municipal de Música i Dansa i de diverses entitats de la ciutat.

6 Què es vol fer? Es planteja millorar els accessos de mobilitat, tant per aquelles persones que es vulguin desplaçar a peu, en bicicleta o en transport privat, mitjançant l’ampliació de voreres, pavimentació dels accessos, millora del mobiliari, etc. per poder donar una millor acollida l’enorme volum de persones que es desplacen a aquest equipament.

7 3. Arranjar la plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics
Situada entre els carrers d’Enric Morera, Can Magre i la rambla de Pompeu Fabra. La plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics va ser urbanitzada l' any 1992 en honor als voluntaris i voluntàries que varen col ·laborar en l’organització dels Jocs Olímpics.

8 Què es vol fer? Aquest espai es troba estretament lligat a I'escola Sant Vicenç, i és utilitzat com a zona de jocs i estada coincidint amb les hores de sortida de l’escola. Es planteja millorar la relació amb els carrers que l'envolten, la pavimentació d'algunes zones, l'enjardinament i la substitució de jocs infantils i el mobiliari urbà.

9 4. Millorar les places Mercaders, Ramaders, Remença i Ferrers
Les places de Mercaders, Ramaders, Remença i Ferrers estan situades darrera dels edificis que donen a la rambla de Pompeu Fabra.

10 Què es vol fer? Es proposa fer un parc linial millorant la connectivitat entre les diferents places mitjançant plataformes elevades que prioritzin als vianants enfront dels vehicles. Es milloraria l'enjardinament i el mobiliari de les places; es crearien zones amb elements esportius de tipus fitness que facilitin l'ús d'aquest espais a les persones que practiquen esport al carrer; a més es condicionarien les zones dels jocs infantils.

11 5. Modernitzar la plaça Nelson Mandela
Es va construir l’any 1992 i està situada al costat de l’Escola Montseny; en els últims anys s’han anat fet petits arranjaments per millorar l’espai. És una plaça molt utilitzada coincidint amb l’entrada i Ia sortida de l’escola.

12 Què es vol fer? Es proposa fer una actuació molt profunda de la plaça que consisteix a: 1. Arranjar l’accés per Av. Llibertat; 2. Condicionar el banc corregut d’obra; 3. Millorar els paviments, drenatges i recollida d’aigües dels punts d’accés a l’escola Montseny; 4. Substituir el mobiliari urbà; 5. Substituir els jocs infantils; 6. Millorar el parterre i la jardineria.

13 6. Condicionar la ronda d’Orient davant de l’Estació de França
La Ronda d’Orient, al barri de l’Estació de França, és fruit del cobriment de la C-17 al seu pas per Mollet a principis de la dècada dels 90. La Ronda d’Orient és la primera o darrera imatge que veuen centenars de viatgers cada dia quan entren o surten de Mollet per aquest punt.

14 Què es vol fer? Es proposa: 1. Reordenar i embellir aquest espai de manera que s’ordeni millor el transport públic; 2. Organitzar la circulació de vianants i vehicles; 3. Millorar la imatge d’aquest punt de la ciutat mitjançant nous elements de mobiliari urbà i l’ajardinament de la zona.

15 7. Renovar els jocs infantils del parc de la Farinera, la plaça de Mauthausen i el parc de la Plana Lledó Actualment a Mollet del Vallès tenim 50 àrees de jocs infantils. En el disseny i remodelació de les zones de jocs infantils sempre s’ha donat prioritat a la seguretat, qualitat i valors dels jocs infantils.

16 Què es vol fer? Impulsar un procés de substitució de les àrees de jocs infantils als parcs del Jardí de la Farinera, plaça de Mauthausen i al parc de la Plana Lledó, que són de les àrees de jocs infantils més antigues de la ciutat, per tal de modernitzar-les i enfocar-les a jocs interactius, actuals i moderns.

17 8. Substitució dels plataners als barris de Can Borrell i Santa Rosa
Els barris de Can Borrell i de Santa Rosa van ser urbanitzats fent servir arbres plataners com a única espècie d’arbre. Des de fa alguns anys, s’han substituït arbres d’aquesta espècie plantant en el seu lloc nous arbres amb major valor ornamental i que no porten associades al·lèrgies, tot i que encara hi ha concentracions importants d’arbres en aquests espais.

18 Què es vol fer? Fer un pla de substitució dels arbres plataners i substituir-los, progressivament per arbres d’altres espècies.

19 Tens una altra proposta d’inversió per millorar Mollet?
Explica'ns quina és i la tindrem en compte.

20 Ara que ja coneixes tots els projectes, participa votant un dels projectes i decideix on invertim €!!!


Descargar ppt "Els i les molletanes majors de 16 anys podran votar un dels projectes proposats, els més proposats al Pla d’Actuació de Mandat , o bé proposar-ne."

Presentaciones similares


Anuncios Google