La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Actuacions ferroviàries: RENFE

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Actuacions ferroviàries: RENFE"— Transcripción de la presentación:

1 Actuacions ferroviàries: RENFE
Les línies del nucli de Rodalies de RENFE queden configurades en cinc línies, tres d’elles transversals i dues radials: C1: Sant Vicenç de Calders – Vilanova – Castelldefels – Barcelona – Mataró – Calella – Blanes - Maçanet. 10 trens/hora. Interval bàsic de 6 minuts. C2: Sant Vicenç de Calders – Vilafranca – Martorell – Barcelona – Granollers - Sant Celoni - Maçanet. 10 trens/hora. Interval mitjà de 6 minuts. C3: Vic - La Garriga – Granollers – Barcelona - L’Hospitalet. 4 trens/hora. Interval mitjà de 15 minuts. C4: Manresa – Terrassa – Barcelona - Aeroport. 7,5 trens/hora. Interval mitjà de 8 minuts. C5: Martorell – Rubí - Sant Cugat - Cerdanyola UAB - Mollet. 4 trens/hora. Interval mitjà de 15 minuts.

2 Actuacions ferroviàries: FGC
Metro del Baix Llobregat Perllongament del servei de Can Ros a Martorell – Enllaç, amb reducció d’interval de 15 min a 10 min Ramals a Igualada i Manresa: intervals de pas a 20 min Metro del Vallès Es manté la freqüència del servei, amb augment de capacitat en algunes relacions (pas d’UT de 3 a 4 cotxes)

3 El model de gestió Marc competencial: Generalitat de Catalunya, EMT, municipis, AGE. Formes de gestió: directa i indirecta. Marc contractual: contracte programa, concessió a risc i ventura, contractes de gestió. Proposta: unificar contractes: contractes programa per a la totalitat dels serveis subvenir el dèficit d’acord amb la fòrmula de càlcul de costos proposada separant l’activitat regular de les altres activitats amb compromisos de passatge, qualitat, seguretat i medi ambient per al mateix període que el marc financer de l’ATM

4

5 Expedicions reals i teòriques: municipis amb mancances


Descargar ppt "Actuacions ferroviàries: RENFE"

Presentaciones similares


Anuncios Google