Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
Diumenge 7 de maig de 2017 PRIMERS
Amanida de salmó amb reducció de modena Canelons al foie Carxofes al forn amb la seva picada Fabes a la Catalana Cargols al estil m”Cillu” amb callos Salmorejo cordobes Musclos a la marinera SEGONS Bacallà amb samfaina Ossobuco de ternera amb setas Salmo a la planxa amb patata fornera Braons sencers, cuinats a foc lent amb la seva guarnició (3€ sup) Entrecotte de vedella (3€ sup) Lluç a la bilbaïna Galtes de vedella al vi Solomillo ibèric al pebre Llobarro al forn amb patata fornera POSTRE Pastíssos laietà Iogurt maracuya amb crambel Fruita Gelat Pa i beguda inclosos 19,50€ (IVA inclòs) MENU INFANTIL: Pasta bolonyesa, pollastre arrebossat i postre 11,00€ Pintor Ribalta, 2-8 / 08028Barcelona Tel · Fax ·
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.