La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

HORTS URBANS ECOLÒGICS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "HORTS URBANS ECOLÒGICS"— Transcripción de la presentación:

1 HORTS URBANS ECOLÒGICS
Parc hortícola carrer del Doctor Zamenhof / avinguda de Rocacrespa

2 Ubicació del horts urbans ecològics
Barri Aiguacuit – Collada – Molí de Vent

3 Vista aèria de l’espai C. del Doctor Zamenhof – av. de Rocacrespa

4 Plànol de situació del Parc hortícola

5 Horts urbans ecològics. Zamenhof-Rocacrespa

6 Descripció del projecte
Àrea de 2.706,45 m2. 3 unitats de grans parcel·les destinades a horts ecològics. 41 parcel·les d’horts urbans ecològics d’uns 25 m2 cadascun. Espai comunitari i espai de lleure i descans. Camins de passeig. Espai de serveis (caseta serveis, instal·lació de reg, espai per a compostatge...). Aigua procedent del canal de reg del pantà de Foix.

7 Objectius del projecte (I)
Implantar un espai verd públic singular, un parc dedicat a l’hort i el conreu ecològics. Proporcionar a col·lectius i persones espais de conreu amb cessió temporal.

8 Objectius del projecte (II)
Promoure espais públics per a la sociabilització i la dinamització comunitària, tot afavorint les relacions intergeneracionals, les oportunitats a diferents col·lectius i/o persones amb dificultats socioeconòmiques i la millora de la qualitat de vida. Divulgar el valor de l’agricultura de proximitat i ecològica. Promoure la formació, l’educació ambiental i promoure bones pràctiques sostenibles.

9 Procediment Aprovació inicial del projecte (realitzada).
Aprovació definitiva i inici d’obres d’adequació de l’espai. Redacció del plec de clàusules per optar a una parcel·la d’hort urbà ecològic. Informació pública del projecte i nova pàgina informativa.

10 Per rebre informació del procés:
Pressupost Pressupost per l’execució del projecte: ,77 euros. Per rebre informació del procés: CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental)

11 Vilanova i la Geltrú 15 de febrer de 2011
Regidoria de Participació i Medi Ambient Col·labora: Regidoria de Projectes Urbanístics, Paisatge i Habitatge Vilanova i la Geltrú 15 de febrer de 2011


Descargar ppt "HORTS URBANS ECOLÒGICS"

Presentaciones similares


Anuncios Google